Cum arată casa din Blăgești în care a crescut Vulpița

Vulpița a recunoscut la Acces Direct că a plecat din casa părintească și s-a căsătorit cu Viorel pentru a scăpa de sărăcie iar acum, toată lumea a putut să vadă cum arată, de fapt, casa în care a copilărit și a crescut Veronica Stegaru.

Pe contul ei de Instagram, Vulpița a postat o fotografie cu părinții săi, iar în fundal se putea observa casa în care aceasta a locuit, până să se căsătorească – o casă destul de modestă, sărăcăcioasă, însă dacă ne uităm cu câtă dragoste o privesc părinții pe Veronica Stegaru, am zice că din puținul lor au încercat să-i ofere un trai fără lipsuri. Din păcate, nu au reușit, căci așa cum a dezvăluit Vulpița la Antena 1, a dus o viață destul de grea.

Vulpița și Viorel Stegaru au devenit unul din cuplurile cele mai celebre din România, fără voia lor. Prezențe constante în emisiunea Acces Direct, cei doi reprezintă un adevărat fenomen și au o mulțime de fani. Deși povestea lor a avut un început tragic și au fost prezentați mai mult ca un caz social, acum au reușit să devină „vedete” și pare că nimic nu îi doboară.

Connect-R a făcut o postare pe contul său de Instagram în care spune cât de greșit este faptul că unii copii au astfel de exemple și idoli. Vedeta acuză postul de televiziune pentru că i-a promovat atât demult și a făcut din ei persoane publice.

„Mă simt binecuvântat! Am tot ce mi-a lipsit vreodată! N-aș arăta cu degetul , n-aș judeca vreodată nimic! Dar așa ceva nu se poate! Nu e posibil ca poporul ăsta să nu mai dețină valori! Cum să confunzi popularitatea cu celebritatea! Dar și popularitatea pretinde anumite calități! Care sunt calitățile celor doi ?? De ce copiii vor să facă poze cu ei ?? Cum a ajuns televiziunea să promoveze, să crească așa ceva?? Vă jur că nu aveam nici un fel de problema, dar copii noștri vor crește în țara pe care le-o lăsăm!”, a scris Connect-R.

Sursa: cancan.ro