Unde s-a mutat Raluca Pastramă împreună cu cele două fetițe

Pepe și Raluca Pastramă erau unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Ei au fost împreună mai bine de nouă ani și erau căsătoriți de opt. Împreună, cei doi soți au două fetițe care le fac viața mai frumoasă. Anunțul divorțului a făcut făcut de Pepe, într-un videoclip postat pe contul lui de Youtube.

„Stăm acum la părinți. Nu vreau să comentez mai mult. Stăm la părinți și acum mergem la grădiniță, atât”, o declarat Raluca Pastramă, pentru Cancan.

Sotia lui Pepe a dus intotdeauna o viata perfecta. Fiica lui Nelu Pastrama, un afacerist bogat din Pantelimon, bruneta a avut parte de o adolescenta de huzur, din care nu i-a lipsit nimic, de la conditii de trai pana la haine si bijuterii dintre cele mai scumpe. Numai casa in care s-a intors Raluca valoreaza peste jumatate de milion de euro si este una dintre cele mai frumoase din Bucuresti.

Situat in Colentina, imobilul facut la mijlocul anilor 2000, situat in vecinatatea zonei Bucur Obor, este compus din demisol, parter, etaj si mansarda, avand o suprafata utila de 800 mp.

Locuinta este compusa dintr-un living foarte mare, 11 camere, 10 bai, doua bucatarii, o terasa, BBQ, o mini fantana arteziana si, de asemenea, un loc amenajat pentru petrecerea zilelor insorite de vara in compania prietenilor.

Dormitoarele sunt superbe, mari, mobilate cu produse din lemn masiv, parchet de lux si accesorii spectaculoase.

In privinta bailor si a bucatariilor, si aici luxul orbitor primeaza. Faianta este italiana, iar mobila are un design din reviste de specialitate.

Vila mai este dotata si cu un garaj imens pentru trei masini, plus un loc de alte patru in curte, semn ca “resedinta” este foarte mare si generoasa pentru diverse activitati.