O mămică și-a transformat singură un container maritim de 15 mp într-o locuință pentru ea și copii săi

O mămică și-a transformat singură un container maritim de 15 mp într-o locuință minunată pentru ea și copii săi. Și ce interior spectaculos!

O mamica singura a transformat un container maritim intr-o locuinta minunata pentru ea si copii sai! Vrei sa afli mai multe despre această transformare uimitoare? Vezi in video de mai jos!

Lulu este o mamă singură din mediu rural, Argentina. Povestea ei este ispirațională pentru ca atunci cand a dat de vremuri grele a decis să fie creativă și a făcut ceva ce nimeni altcineva nu a făcut înainte.

Cu foarte puține cheltuieli, ea a fost în măsură să transforme acest container de transport într-o casă mică. Ea a primit de fapt, containerul gratis! La fel si mobila, pe care a găsit-o si recondiționat-o sau a primit-o de pomană. Cea mai mare cheltuiala a fost instalarea ferestrelor și izolarea casei, care costa  4000 $. Această casuță are aproximativ 15mp.

Dar proiectul a meritat. Aceasta casa are un dormitor, o baie și o sală de joacă pentru fiica ei. Nu-i rău pentru casuța eu micuța! Lulu continuă să construiască si sa adauge constant la casă pe măsură ce timpul trece. Ea construiește în prezent o pasarelă cu efect de seră! Acest proiect arată că, dacă muncești din greu, orice este posibil!  Acum, această mamă are o casă frumoasă accesibilă pentru ea și copiii ei.