Bătrânul nu mai avea nicio rudă și a donat casa bisericii, dar ce au descoperit oamenii înăuntru a făcut înconjurul lumii

Bătrânul nu mai avea nicio rudă și a donat casa bisericii, dar ce au descoperit oamenii înăuntru a făcut înconjurul lumii! Doamne, câte sunt…

Un bărbat fără familie a murit și și-a lăsat casa bisericii, oamenii bisericii au fost extrem de emoționați de gest, dar nu aveau idee ce vor descoperi înăuntru: au fost șocați!

Dennis Erickson, în vârstă de 69 de ani, avea o pasiune care îl fascina. Bărbatul nu s-a căsătorit niciodată, nu a avut copii și cea mai mare parte a banilor lui a mers către lucrul pe care îl iubea cel mai mult pe lume: mașinile.

Lisa Lundstrom, membră a bisericii de care aparținea omul, a fost trimisă să verifice casa, dar când a intrat a fost uimită să vadă o casă plină de mașini. Din perete în perete, de la podea la tavan, bărbatul adunase mii de modele de mașini. Mașinile în miniatură acopereau orice suprafață disponibilă, iar garajul era plin de mașini clasice!

În total existau în casa lui mai mult de 30.000, omul, inginer pensionat, ținuse jurnale detaliate ale achizițiilor și ale modului în care le menținea în starea cea mai optimă.

Preotul a declarat: ,,Cred că folosind darul pe care Dennis ni l-a dat pentru a avea un impact asupra viitoarelor generații este exact modul în care ar fi vrut să fie folosit”.

Imaginile sunt geniale, uite cum arăta casa asta: