Ce a pățit o pensionară care a renovat casa scării din banii săi

Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită! Iar de asta s-a convins şi o femeie din Gorj. A primit o amendă din partea autorităţilor, din cauza zgomotului făcut în timp ce îşi renova apartamentul şi când a schimbat chiar şi uşa de la intrarea în scara blocului şi cea de la spălăorie, deşi toţi locatarii se folosesc de aceste spaţii, scrie gorjeanul.ro

Mai mult decât atât, femeia a renovat tot din banii proprii şi o parte din casa scării, însă asta nu i-a înduplecat pe oamenii legii, hotărâţi să o pedepsească. Reclamaţia a venit de la o locatară de la parterul blocului, o tânără poliţistă deranjată la culme de zgomotul de pe scară.

Reclamanta s-a plâns colegilor din Poliţia Locală, care nu au ezitat să o amendeze pe femeie cu suma de 200 de lei.

“Am vecine cu copii mici care stau chiar lângă mine, dar nimeni nu a venit să spună că e deranjat de zgomotul bormașinii. Asta este, nu s-a inventat bormașina care să nu facă zgomot. Vecina de la parter a fost însă foarte supărată din această cauză și polițiștii locali care au venit probabil chemați de dumneaei au venit la fix. Ne-au găsit lucrând și mi-au dat o amendă de 200 de lei pe care am și plătit-o. Nu vreau să am datorii la Fisc pentru că poate altă dată trebuie să fac un contract sau altceva și să nu îl pot finaliza din cauza acestei amenzi. I-am povestit băiatului ce s-a întâmplat și a zis că plătește el și amenda, numai să îi știe fericiți pe vecini. Așa că am achitat banii. V-am spus, în rest, nimeni din bloc nu a fost supărat. Din contră, oamenii au văzut că la intrare avem o ușă nouă, de termopan, care normal că arată altfel. M-au felicitat și asta m-a făcut să trec și peste celelalte necazuri”, a spus gorjeanca.

Femeia lucrează în continuare la reamenajarea spălătoriei pe care o vor folosi toți locatarii din bloc și speră să aibă timp să modifice și aspectul holului, pe pereții de la casa scării fiind mâzgălite tot felul de nume ale celor care au dorit să lase o „amintire” pe acolo.

Sursa: observator.tv