Bunica și-a dorit să locuiască singură, dar voia să-și vadă nepoții mult mai des. Ce surpriza i-au facut nepotii

Fiecare dintre noi, mai devreme sau mai târziu, ajunge la bătrânețe. Atunci când persoanele dragi îmbătrânesc și au nevoie de îngrijire specială, deseori se întâmplă să fie plasate într-un azil de bătrâni. Dar acesta nu este locul unde buneii noștri trebuie să-și petreacă apusul de aur al vieții.

Aici apare întrebarea de ce să nu locuiască ei împreună cu noi. Dar și în acest caz există multe dificultăți. Pot apărea diferite neînțelegeri, conflicte. Atunci care este mijlocul de aur? Cum putem asigura părinților o viață confortabilă fără conflicte? Echipa noastră este gata să răspundă la aceste întrebări.

Viața de pensionar

Medicul și antreprenorul american Kenneth Dupin timp de 7 ani a încercat să creeze o alternativă la azilurilor pentru bătrâni. El vroia ca părinții lui să locuiască mai aproape de copii, dar totodată să fie independenți de ei. Kenneth a găsit soluția. El a proiectat o casă compactă care este adaptată în totalitate pentru necesitățile oamenilor mai în vârstă.

Căsuța este mică și poate fi amplasată în curte – acestea sunt principalele avantaje. Acest lucru va permite copiilor și părinților să fie mai aproape și să îi ajute în caz de necesitate, iar pentru bătrâni căsuța separată le oferă confort și libertate.

Aceste „căsuțe pentru bunei”, după cum le numește chiar inventatorul lor, sunt complet amenajate. Mica bucătărie are tot necesarul de la cel mai mic detaliu și până la mașină de spălat vase. Apa și electricitatea sunt conectate de la casa principală.

Casa nu este prea mare, dar este foarte funcțională. Este dotată cu toate dispozitivele medicale și tehnice necesare pentru bătrâni. Senzorii speciali permit monitorizarea de la distanță a stării rezidenților. Acestea transmit o gamă largă de date, de la temperatura interioară până la indicatorii de tensiune arterială.

Camera de baie este dotată cu mânere comode și cu diferite scaune. Aceasta practic este deschisă. O astfel de construcție creează condiții confortabile și scad riscul de traume în timp ce fac baie.

Un element important, demn de admirație, este patul. Mai mult, acesta este confortabil și foarte drăguț. De asemenea, este dotat cu un sistem de reglare a înălțimii.

O atmosferă plăcută și călduroasă, multe inovații tehnologice – în această casă totul este făcut cu dragoste și grijă. Această casă satisface toate necesitățile, la fel ca un azil de bătrâni privat, doar că cele mai apropiate persoane sunt mereu alături.

Kenneth Dupin a găsit soluția la problema sa, dar nu a făcut-o doar pentru familia lui. Aceste case sunt foarte populare și Kenneth are deja mai mult de 3000 de comenzi. Datorită lui multe persoane în vârstă vor fi asigurate cu de toate, iar rudele lor vor fi împăcate și mulțumite.

Kenneth Dupin a dovedit faptul că expresia „bătrânețea este bucurie” poate deveni realitate. Credem că această idee merită aplaudată.