Are doar 21 de metri pătrați, dar cineva chiar locuiește aici tot timpul! Cum arată la interior

Are doar 21 de metri pătrați, dar cineva chiar locuiește aici tot timpul! Uite cum și-a amenajat locuința, are tot ce îi trebuie și se declară super fericită! Cum arată la interior:

La prima vedere, vizitatorii au impresia ca aceasta casuta e doar o cabana de lemn.

Casa din imagine este o locuinta adevarata, in care cineva locuieste permanent. Rebecca Grim, o instructoare de yoga in varsta de 27 de ani si-a construit casuta intr-o padure, pe pamantul unor prieteni.

Cu ajutorul unor elemente de design inteligent si a luminii naturale folosite din plin, casuta lasa impresia ca ar fi mai mare decat este in realitate. Are o suprafata de doar 21 de metri patrati si o intaltime maxima pana la tavan de 5 metri, in zona in care exista dormitorul.

Exteriorul este modest, dar primitor, cu o terasa din lemn ce incojoara doua laturi ale casei.

Intrarea se face prin doua usi inalte, cu geamuri, in spatele calora se afla zona de living, cu ferestre mari si un pervaz supradimensionat, ce tine loc si de canapea si un birou realizat dintr-o sectiune de trunchi de copac, pozitionat laga fereastra cu vedere catre padure.

Langa living, se afla bucataria, dotata cu chiuveta, blat, plita cu doua ochiuri si o multime de spatii de depozitare.
In continuarea bucatariei, se afla o baie rustica, cu o cada metalica, de dimensiuni mici si un dulap pentru haine si alte obiecte casnice.

Dormitorul se afla la etaj si beneficiaza de lumina din plin, gratie ferestrelor ample si a unui luminator.

Rebecca a marturisit ca aceasta casa a costat-o 50.000 de dolari si plateste lunar 300 de dolari chirie pentru terenul ocupat, pentru utilitati si accesul la internet.