Gata cu filmările în barul lui Bobiță și casa lui Celentano din Las Fierbinți. Care e motivul

Actorii din urmăritul serial de pe pro TV, Las Fierbinți, nu vor mai avea voie să filmeze în barul lui Bobiță și în casa lui Celentano. Altfel, cu prilejiul Zilei Naţionale, regizorul a pregătit un episod special, care îi va ţine cu sufletul la pe telespectatori.

Dar de ce nu mai au voie actorii din Las Fierbinţi să filmeze în locuirile mai sus amintite? Regulile impuse de autorități din cauza pandemiei au produs schimbări în mersul filmărilor. “Da, este adevărat că nu mai aveau voie să filmeze înăuntru după noile reguli. Au terminat joia trecută filmările şi acum avem deschis non-stop pentru clienţii din sat. Doar că trebuie să baţi la uşă sau să suni pe numărul afişat şi ţi se deschide dinăuntru, dar cumperi ce vrei şi ieşi pe terasă sau în faţa barului”, a spus patronul barului, pentru Click.

Proprietarul casei lui Celentano nu mai vrea să-și folosească locuința pentru filmări. “Suntem din Fierbinţi, că doar ne-aţi găsit aici. Mi-am luat şi eu casă aici ca şi mulţi dintre actorii care joacă în serial (şi familia interpretei Dalidei, actriţa Ecaterina Ladin, s-a mutat aici, n.r.). Se mută lumea aici că e linişte. Da liniştea asta costă cam 600.000 de lei, atât e o casă pe aici.

Dar e curat şi linişte. Aveţi ce să vedeţi pe aici. Mergeţi şi la fosta casă a lui Celentano (în serial e jucat de Adrian Văncică, n.r.). Acum nu se mai filmează nimic, au scos şi tot ce era pe casă, au mutat tot. Nu mai vrea omul să filmeze în curtea lui. S-a săturat să vină oamenii să o vadă ca la urs. A luat destui bani, îi ajunge”, a spus proprietarul.

Sursa: Cancan