Cele mai frumoase 17 idei de ornamente din globuri colorate

Nu stim ce culoare se poarta anul acesta de sarbatori, dar noua ne place culoarea rosie. Ne place rosul pentru ca este culoarea favorita a Craciunului si o intalnim adesea in aceasta perioada. Mai stim despre rosu ca semnifica putere si viata. Dar pentru ca rosul ar trebui folosit doar pentru a sublinia ceva si nu ca nuanta principala, sarbatorile imbracate in aceasta culoare par acum mai frumoase. Dar nu numai sarbatorile invesmantate in aceasta nuanta sunt frumoase, ci si decorurile din casa.

Prin urmare, daca vrem sa ne impresionam invitatii cu ornamente deosebite, poate ca nu ar fi rau sa ne aruncam o privire peste aceste idei creative. Mare parte din aceste decoratiuni sunt realizate din clasicele globuri stralucitoare si accesorizate cu beculete care le pun in valoare.

Cum realizam ornamente din globuri colorate
Deoarece nu trebuie respectata o tehnica anume, aproape ca nu avem ce sa spunem despre modul cum realizam aceste ornamente. Doar imaginatia este cea care isi spune cuvantul si lucreaza in locul nostru. Iata!

Decorurile spectaculoase au nevoie de accesorii simple
Da, am spus bine. Pentru a realiza decoruri spectaculoase avem nevoie de accesorii simple. Ca de exemplu bolurile sau vazele din sticla. Iar pentru a amplifica efectul vizual putem folosi o instalatie luminoasa cu baterii. Exact ca in imaginile de mai jos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: ideipentrucasa.ro