Cu cat închiriază George Burcea vila Andreei Bălan

George Burcea a scos la închiriere vila în care a locuit cu Andreea Bălan. Anunțul este postat pe un site de vânzări și intermedieri și îl are pe actor ca persoană de contact.

”Vilă de lux în duplex de închiriat, strada…”– așa sună anunțul postat de George Burcea în anul 2018, valabil și în ziua de astăzi, semn că acesta a fost reînoit și că a rămas actual. Vila respectivă, situată în zona Băneasa, în apropiere de Grădina Zoologică îi aparține 100% Andreei Bălan , fiind un bun dobândit înaintea căsătoriei cu George Burcea. Tocmai de aceea este cel puțin bizar de ce actorul a rămas în continuare persoană de contact pentru cei care își doresc să închireze respectivul imobil.

Potențialii chiriași trebuie însă să scoată o sumă consistentă din buzunar pentru a se muta în casa Andreei Bălan. Este vorba despre 1.600 euro pe lună, sumă care nu

s-a schimbat absolut deloc în cei doi ani de când a fost postat anunțul, chiar dacă între timp a apărut și o p@nd3mie care a schimbat destul de multe în societate și în economie.

”Vilă de lux tip duplex, complet mobilată, situată între Grădina Zoologică și Jolie Ville, pe strada…., zona…., cu loc de parcare în curtea din față, cu 4 camere, 3 băi, curte interioară și complet utilată. Zona este extrem de liniștită, foarte potrivită pentru o familie, având acces la grădinițele din Iancu Nicolae în doar câteva minute”, se arată în anunțul postat de George Burcea, referitor la vila Andreei Bălan.

Andreea Bălan și George Burcea se află în acest moment în plin divorț, inceput oficial pe 1 octombrie, la Judecătoria Buftea. Cei doi nu mai locuiesc împreună de mai bine de un an și fiecare și-a făcut, între timp, o altă relație: George se iubește cu Viviana Sposub iar Andreea cu Tiberiu Argint. Despărțirea nu a fost deloc una lipsită de incidente, ba din contră, George ajungând chiar la poliție din cauza problemelor de comportament.