Casă de vis de 162 m² cu demisol, parter şi mansardă

Din ce în ce mulți oameni visează să-şi construiască o casă pe pamant în detrimentul cumpărării unui apartament. Acest lucru este demonstrat şi de graba cu care se achizitionează, în ultima perioadă, terenuri în localitățile aflate în vecinătatea marilor oraşe. Atunci când proiectează arhitecții iau tot mai mult în calcul potențialul luminii naturale şi modul în care aceasta poate fi utilizată la interior cât mai mult timp.

Casa cu demisol, parter şi mansardă, se integrează foarte bine atât în mediu rural dar şi în mediul urban, parcela de teren pe care a fost edificată având o dimensiune de 23,30 × 29,40 m.

Casa are design clasic, o nota de personalitate este imprimată de îmbinarea de culori a fațadei, în contrast cu acoperişul şi tâmplaria din lemn. Cu un design modern, cu o fațadă dominată de suprafețele ample din sticlă, casa prezentată de noi în prezentul articol, are o suprafață de 162 mp, garaj pentru două maşini, living, birou şi 3 dormitoare, pare să aspire toata lumina naturală de afară la interior.

Amenajarea unui garaj la demisolul casei, care să adapostească cele 2 maşini ale familiei, este visul fiecărui împătimit al volanului. Demisolul gazduieşte garajul de 44.10 mp, camera centralei de 7.47 mp, o spălătorie de 13.81mp şi casa scărilor de 6.06mp.

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis şi considerați că poate fi o sursă de inspirație, vă invităm să-l distribuiți şi prietenilor de pe Facebook. Vă multumim pentru că ne urmăriți!

Sursa: wybieramprojekt.pl