Proiecte de case cu mansardă, pentru cei care își doresc locuințe care să le aducă aminte de casa părintească

Prima casa pe care am selectat-o are o suprafata utila de 122 metri patrati si un pret la cheie de 59.000 euro. In ceea ce priveste impartirea, la parter se afla spatiile de zi, precum si o baie si un spatiu tehnic/ spatiu de depozitare. La toate acestea se adauga, la mansarda, o baie si trei dormitoare dintre care unul este matrimonial si are un dressing propriu.

Al doilea exemplu este o casa din zidarie, cu tigla naturala si coloane la intrare. Are o suprafata utila de 129 mp si poate fi construita la cheie pentru 62.000 de euro. Este o casa cu 4 dormitoare, dintre care doua sunt amenajate la parter, alaturi de o baie, cam pe jumatate din suprafata. Restul suprafetei este dedicata camerei de zi, bucatariei deschise din capat si camerei tehnice cu intrare din bucatarie. La mansarda sunt alte doua dormitoare si inca o baie.

 

Al treilea si ultimul exemplu este o casa cu garaj integrat si o suprafata construita de 248 metri patrati, cu o amprenta la sol de 198 metri patrati. La parter, casa dispune de spatiile de zi, la care se adauga un birou, care poate fi transformat in dormitor, la nevoie. La mansarda se afla 3 dormitoare, un dressing si o baie. Pretul la rosu pentru aceasta locuinta porneste de la 33.000 euro.

Sursa: casepractice.ro