De ce trebuie să pui o minge de tenis în cuva mașinii atunci când speli

Uite de ce trebuie să pui de fiecare dată o minge de tenis în cuva mașinii atunci când speli. Pe cât sună de ciudat, pe atât de eficient este acest truc! Tu îl știai?

O noua saptamana, un nou articol in care impartasim cu voi diverse trucuri pentru casa si gradina. Astazi, discutam despre cum putem sa avem haine pufoase, care nu se scamoseaza, cu ajutorul unei mingi de tenis. Da, ai citit bine – suna bizar, dar functioneaza. La urma urmei, asta inseamna sa descoperi un truc bun – ceva la care nu te-ai fi gandit niciodata, dar care are rezultate foarte bune.

Am discutat despre lenjeria de pat si cat de des ar trebui schimbata aceasta, conform specialistilor. Ei sustin ca unele persoane o schimba saptamanal, in timp ce altele lunar. Un procent mic de oameni au declarat chiar ca schimba lenjeria de pat doar de cateva ori pe an. Tu ce parere ai?

De ce trebuie sa pui o minge de tenis in cuva masinii atunci cand speli rufele

Daca pui o minge de tenis de camp in cuva masinii, rufele tale nu vor mai iesi sifonate din masina de spalat, iar prosoapele vor fi pufoase si moi. Acestea nu se vor mai scamosa si vor pastra pentru mai mult timp mirosul placut al detergentului.

Asadar, prosoape moi si pufoase si haine care nu se sifoneaza atunci cand le spalam? Noi zicem ca merita incercat acest truc!

Sursa: casepractice.ro