Familia lui Florin Salam și-a deschis pensiune la munte! Cum arată

Familia lui Florin Salam continuă să investească în turism. Sora manelistului, Maria, a inaugurat, recent, un camping în zona Valea Doftanei, din Prahova. Femeia mai deține în două hoteluri în București.

Campingul de pe Valea Doftanei se află la 16 km de Sinaia, pe malul lacului Paltinu. Aici, familia lui Florin Salam a ridicat trei construcții din lemn, care se pot închiria integral sau ”pe bucăți”. Prețul unei camere cu două paturi, în luna octombrie, este în jur de 350 lei iar casa cea mare, cu o capacitate de 15 persoane, ajunge la 1.500 lei pe noapte.

Maria, sora lui Florin Salam face afaceri în domeniul ”ospitalității” de mai bine de 15 ani. Ea mai deține în București alte două hoteluri, acolo unde este asociată cu cealaltă soră a manelistului, Elena. Interesant este că Florin Salam nu s-a implicat în nici una dintre afacerile surorilor sale, el fiind mai degrabă atras de zona de imobiliare.

Salam a făcut investiții în sectorul imobiliar
Florin Salam deține mai multe apartamente în Capitală pe care le închiriază și a investit o sumă destul de mare într-un cartier rezidențial, de care se ocupă ginerele său, Cătălin. Roxana Dobre, pe de altă parte, a încecract să-și dezvolte o afacere în doemniul vestimentar, și-a deschis și o firmă în acest sens, însă nu a avut timp să se ocupe de ea, așa că aceasta nu a avut activitate.