Ce spune Lavinia Pîrva despre fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva s-a căsătorit în 2017 cu Ștefan Bănică, iar în 2019 cei doi au devenit părinții unui băiețel pe nume Alexandru. Artistul este tatăl a trei copii, iar soția lui se bucură că micul Alexandru are un frate și o soră de admirat.

Lavinia Pîrva a povestit că micul Alexandru este după tatăl său și implicit după vocea acestuia.

„Avem un copil turbo. Eu sunt cumva mamă cu normă întreagă, nu e ușor deloc. Nu am fost niciodată atât de obosită, dar niciodată atât de fericită. Este greu, dar nu vreau să pierd o secundă din viața copilului meu. Învăț și eu lucruri împreună cu el. Este o perioadă în care copilul ăsta a beneficiat de noi doi mai mult.

Copilul este înnebunit după el (n.r.- Ștefan Bănică jr.), au o chimie extraordinară, iar faptul că Ștefan a stat foarte mult acasă, au avut această șansă să beneficieze unul de altul și sunt foarte mișto împreună. Când începe tati să cânte intră într-o transă, e clar că va face asta”, a declarat Lavinia Pârva la o emisiune TV, potrivit fantik.ro.

Lavinia Pîrva a povestit și despre ce a însemnat până acum pandemia de coronavirus pentru familia ei.

„Pentru toată lumea a fost un moment extrem de delicat. Eu nu am simțit pentru că l-am avut pe Alexandru și am avut acest proiect de la care am lucrat de acasă și am mai mers, din când în când, la birou sau la fabrică. Ștefan a avut și concert online, este adevărat că este un pic diferit, dar eu cred că faptul că stăm uneori mai mult împreună nu strică”, a declarat Lavinia Pîrva.

Lavinia Pîrva a vorbit și despre cei doi copii mai mari ai soțului său, despre care are numai cuvinte de laudă:

„Radu este actor, iar Violeta este superbă, este un copil special, foarte talentată, cântă, compune, probabil că vom auzi lucruri foarte bune despre ea. Ce să zic, o familie frumoasă. Cumva ăsta mic crește între oameni frumoși și talentați de la care are ce învăța.”, a decalarat Lavinia Pîrva.