Un român își trăiește visul american, la propriu. Locuieşte în casa lui Will Smith

Un român își trăiește visul american la propriu. Adrian Ghilă, un tânăr plecat din cartierul bucureștean Drumul Taberei a cumpărat casa celebrului actorul Will Smith.

Adrian Ghilă, un român stabilit în Los Angeles, își vede visul american a împlinit având în vedere că o duce o viață de lux. Petreceri mașini ultimul tip și o casă desprinsă din filme la propriu, pentru că vila în care locuiesc Adrian Ghilă și familia lui a aparținut unui actor. Este vorba despre celebrul Will Smith. De la el a ajuns direct la afaceristul român.

A cumpărat casa în care au locuit Smith și familia lui cu suma de 2 milioane de dolari, potrivit informațiilor din spațiul public.

Este situată între un cartier rezidențial de lux cu vecin cât se poate de celebri precum familia Kardashian, JLO, Lebron James, Wiz Khalifa, Kevin Hart, care i-au devenit și clienți, pentru că românul se ocupă de afaceri precum spălătorie ecologice de mașini.

Dar nu numai acest business l-a făcut milionar. Acesta s-a mai ocupat și de afaceri din domenii ca imobiliare, construcții, petrol, rulote de lux.

Crescut în cartierul bucureștean Drumul Taberei s-a mutat în America acum mai bine de 13 ani, iar viața pe care o duce este demnă de invidiat.

Nu numai că locuiește întru o casă de lux, acesta conduce mașini ultimul model. Autoturismele pe care Adrian Ghilă le are în garaj sunt când se poate de impresionante.