Când naște Vulpița de la Acces Direct. Veste surpriză pentru fanii Veronicăi și ai lui Viorel Stegaru

Face ce face și ajunge să ne surprindă din nou. Când naște, de fapt, Vulpița de la Acces Direct? Veste surpriză pentru fanii Veronicăi și ai lui Viorel Stegaru. Tânăra din Blăgești i-a pus serios pe gânduri pe cei din mediul online, după ce a postat în urmă cu câteva săptămâni o fotografie cu un bebeluș.

Vulpița și Viorel cu siguranță nu mai au nevoie de nicio prezentare. Deși s-au retras din lumina reflectoarelor, soții Stegaru au rămas în atenția fanilor, pe care nu ezită să-i surprindă plăcut cu fiecare ocazie. Ei bine, nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Veronica este gravidă pentru a doua oară, iar întrebarea care stă pe buzele tuturor este legată de momentul în care tânăra din Blăgești îl va aduce pe lume pe fiul său.

Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că Veronica va naște până la finalul acestei luni și că va deveni în mod oficial mămică pentru cea de-a doua oară. În secțiunea de la comentarii de la fotografiile pe care soția lui Viorel le postează pe rețelele de socializare, fanii așteaptă cu nerăbdare momentul în care tânăra din Blăgești va da vestea cea mare.

Unde mai puneți că Vulpița și Viorel s-au schimbat radical după ce au cunoscut faima și s-au pus serios pe muncă, pentru a le oferi un trai decent copiilor lor. În urmă cu ceva timp, Viorel a declarat că el și soția sa s-au angajat la o firmă de curățenie și se arătau foarte mulțumiți de decizia luată. Mai mult decât atât, Viorel este plătit cu o sumă între 2.000 și 2.500 de lei pe lună, semn că lucrurile merg ca pe roate.

”Ne-am găsit o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi. Am avut mai multe apartamente azi, în care am făcut curățenie. Câștigăm bine, nu ne plângem. Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”, a declarat Viorel Stegaru.