Cât a slăbit artista Minodora

Minodora, cunoscută pentru muzica de petrecere pe care o cântă, și-a schimbat complet viața când a decis să recurgă la o dietă drastică din cauza faptului că se confrunta cu unele probleme de sănătate.

Minodora a slăbit peste 30 de kilograme cu ajutorul unei diete minune, dar și a unei intervenții care a ajutat-o extrem de mult, micșorându-i stomacul.

Minodora arată fabulos acum după ce a slăbit mai bine de 30 de kilograme. Frumoasa cântăreață a ajuns de la 100 kg la 62 kg și se simte foarte bine. Minodora a mai precizat că țelul ei este să ajungă la 60 kg.

Secretul ei este că mănâncă foarte puțin. Artista a povestit că gătește mâncăruri tradiționale în continuare, dar mănâncă porții mici pentru că nu mai are poftă de mâncare.

În 2017, Minodora a apelat la op3r@ția de micșorare de stomac. Ea a explicat că această op3r@.ție nu taie pofta de mâncare, ci te face să nu poți mânca foarte mult la început. În perioada de recuperare, de 3-4 luni, Minodora a mâncat foarte puțin. După operație, ea a acumulat însă 5 kilograme.

Atunci când s-a hotărât să slăbească, Minodora a pornit de la 100 kg și a slăbit acum având 62 kg.

Minodora a avut o problemă la nivel de c00lon pentru că suferă de constipație. Această int3rv3nție nu doar că a ajutat-o să scape de problemele pe care le avea la c00lon, dar a salvat-o de la diabet, în special pentru că mai mulți membrii din familia ei suferă de această afecțiune.

Internarea și op3r@ția a durat o zi și spune că a ajutat-o foarte mult. De asemenea, Minodora a mai adăugat faptul că regretă că a așteptat prea mult până s-a decis să facă această int3rv3nție.

Artista continuă să ia vitamine și mănâncă mesele normale. De asemenea, ea a apelat la mai multe suplimente care au ajutat-o să se mențină în formă. Nu a neglijat nici sportul, mărturisind că a ajutat-o foarte mult să se tonifieze.

Până la intervenția la stomac, ea a slăbit mâncând corect și făcând sport, după ce a pus un pariu cu un prieten. Astfel a reușit să slăbească 23 kg. Dar, la acea perioadă, dacă se abătea de la regulă doar puțin, începea să se îngrașe.

Artista spune că trebuie să apelezi la un supliment care taie pofta de dulciuri. Un alt lucru important este să lași spațiu între mese și să nu mai existe gustări între mese pentru că e prea multă mâncare.

Minodora a povestit că soțul ei este foarte încântat de faptul că ea a reușit să slăbească și o îndeamnă să facă sport mai des pentru a se tonifia.