Pepe și Raluca Pastramă, împăcați de dragul fiicei lor? Micuța Rosa a împlinit 6 ani

Veste bombă în showbiz! Pepe și Raluca Pastramă, împăcați de dragul fiicei lor? Micuța Rosa a împlinit 6 ani, iar focoasa brunetă i-a dat tag artistului în postarea de pe rețelele de socializare. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi, după ce au renunțat la opt ani de căsnicie?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Raluca Pastramă și Pepe au decis să-și spună adio după o căsnicie de 8 ani. Cei doi au semnat actele de divorț în urmă cu aproximativ două luni, iar de atunci fiecare și-a văzut de viața lui. Ei bine, acum, ultima postare a focoasei brunete a surprins pe toată lumea. Mai exact, astăzi este zi de mare sărbătoare în familia celor doi.

Deși sunt divorțați, Pepe și Raluca Pastramă o serbează astăzi pe una dintre fiicele lor, pe micuța Rosa. Copila a împlinit astăzi vârsta de 6 ani, iar cei doi foști soți radiază de fericire. Și dacă concurentul de la ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a postat un filmuleț cu fiica sa, la rândul său, fosta sa soție a postat o fotografie cu micuța, în care i-a dat tag lui Pepe. Da, da, nu glumim deloc, iar imaginea din galeria foto stă drept dovadă.

”🌹 6 🌹 La multi ani, inimioara mea frumoasă, puiu’ meu blând si bun, la mulți ani trandafirașul vietii mele, Rosa inimii mele!!! Te iubesc, frumusețea mea, chipul meu perfect!❤️”, a scris Raluca Pastramă pe contul său de Instagram.

Oare s-au împăcat cei doi și și-au mai dat o șansă de dragul micuțelor lor sau pur și simplu i-a dat tag din respect pentru statutul de tată al fiicelor sale?

În luna noiembrie a anului trecut, Pepe confirma despărțirea de mama copiilor săi. Prin intermediul unui filmuleț postat pe canalul de YouTube, artistul le-a spus fanilor că în ciuda tuturor eforturilor pe care le-a depus, nu s-a mai putut face nimic pentru ca mariajul lor să fie salvat.

”Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a spus Pepe pe canalul său de YouTube.