Sorin Bontea a dezvăluit suma de bani cu care a rămas după Asia Express. Ce mărturisiri a făcut

Sorin Bontea este unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți bucătari de la noi din țară, iar aparițiile sale din cadrul emisiunii Chefi la cuțite sunt de-a dreptul spectaculoase și de neuitat. Acesta a reușit să câștige simpatia publicului prin spiritul de glumă, dar și prin talentul său în arta culinară.

De asemenea, bucătarul chef a atras atenția tuturor și cu prezența sa remarcabilă din sezonul 3 al show-ului Asia Express, unde a participat alături de Răzvan Fodor. Cei doi au trecut prin cele mai dificile momente și au reușit să își depășească limitele împreună.

Printre evenimele care i-au marcat în această aventură a vieții lor se numără și insectele, pe care a trebuit să le mănânce în timpul competiției. Aceștia au rămas cu un gust amar după mâncarea specifică zonei în care au avut de stat, însă și-au învins orice teamă și au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii. În finală, cei care au luptat pentru premiul de 30.000 de euro au fost Ștefania, Speak, Răzvan Fodor și Sorin Bontea.

Chef Sorin Bontea și-a adus aminte de vremurile petrecute alături de Răzvan Fodor la Asia Express în sezonul 9 Chefi la cuțite, unde a avut de gustat un preparat unic, kaiseki cu insecte. Cel care i-a făcut această surpriză a fost chef Cătălin Petrescu, specialist în bucătăria japoneză, care a decis să le ofere celor trei jurați un deliciu bogat în proteine, care conține greieri mari și mici, gândaci, lăcuste și alte insecte.

Pe lângă insectele savuroase din farfurie, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au avut parte și de un preparat deosebit, ouă putrezite, care i-a lăsat fără suflare. Se pare că acest fel de mâncare i-a trezit amintiri unuia dintre jurații Chefi la cuțite, care s-a mai întâlnit cu aceste delicatese și în experiența Asia Express.

„Îmi vine așa o leșinătură!”, a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu, după ce a gustat din oul milenar.

„Eu mâncam și plângeam, mă. Îmi curgeau lacrimile, atât de rău era! Eu lângă ăla mâncam ceapă.”, a fost replica pe care i-a dat-o Sorin Bontea.

„Da, mă! Dar tu ai luat și 30.000 de euro la final”, i-a spus Florin Dumitrescu.

În urma preparatului pe care l-au gustat cei trei bucătari, chef Sorin Bontea a dezvăluit cu câți bani a mai rămas după aventura vieții sale din Asia Express. Acesta a mărturisit că a făcut jumătate din cei 30.000 de euro cu Răzvan Fodor.

„Nu am luat decât 15.000 de euro, 15.000 de euro i-a luat Fodor.”, i-a răspuns acesta lui Florin Dumitrescu, care i-a dat dreptate într-un final.

Un lucru este evident, bucătarul chef își aduce aminte cu drag de clipele petrecute în sezonul 3 al emisiunii Asia Express și de experiența unică pe care a putut să o trăiască alături de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Răzvan Fodor.