Bucurie mare în familia Cristinei Șișcanu. Părinții vedetei se mută în București

Bucurie mare în familia Cristinei Șișcanu, după ce părinții vedetei urmează să se mute în Capitală, pentru a fi mai aproape de nepoțica lor. Iată ce spune vedeta despre decizia luată de cei care i-au dat viață.

Cristina Șișcanu este în culmea fericirii și a împărtășit vestea și cu fanii ei, chiar în această seară, la emisiunea Mămici de pitici, cu lipici. Vedeta a anunțat că părinții ei se vor muta în București, iar vestea a fost primită cu mare bucurie de toată lumea.

Dacă până acum, când au venit în Capitală, totul a fost sub formă de vizite, ei bine, acum lucrurile se schimbă, asta pentru că părinții Cristinei Șișcanu sunt hotărâți să se mute în București, pentru a fi aproape de fiica lor, dar și de micuța Petra.

Vestea a fost primită cu mare bucurie de întreaga familie și, mai ales, de micuța Petra, care este foarte încântată că va avea parte permanent de prezența bunicilor.

Și pentru că și-a dorit ca părinții ei să aibă parte de tot confortul, Cristina Șișcanu le-a închiriat acestora un apartament modern, frumos, luminos, în care își dorește ca cei doi să se simtă ca acasă.

”Petra știe că urmează să vină bunica Olga și bunicul Ion în curând, i-am spus că nu o să mai stea cu noi în casă, ci vor sta aici, într-un apartament în apropierea noastră, dar nu știe exact cum arată. Noi deja am pregătit apartamentul în care vor sta ei, urmează să punem la punct ultimele detalii, așa că se bucură Petra, probabil, când va vedea locul în care vor sta bunicii ei”, a spus Cristina Șișcanu la Antena Stars.

Și asta nu este tot, pentru că aproape de ei va fi și cealaltă bunică, mama lui Mădălin Ionescu, spre bucuria nepoatei sale, Petra, care va avea parte de toată atenția și afecțiunea bunicilor săi.

”Și cealaltă bunică, mama lui Mădălin, se mută în Otopeni, adică își amenajează acum apartamentul în care va sta, deci bunicile amândouă vor fi aproape de noi, așa că bucuria este a noastră. Copiii vor sta când pe la o bunică, când pe alta, așa ca să se bucure toată lumea”, a spus Cristina Șișcanu la Mămici de pitici, cu lipici.