Legătura neștiută dintre Mirela Vaida și Dan Bittman. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta

Se numără printre cei mai apreciați artiști din showbiz, dar puțini sunt cei care știu ce relație este, de fapt, între ei. Legătura neștiută dintre Mirela Vaida și Dan Bittman. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta. Cum s-au cunoscut cei doi și ce s-a întâmplat? Chiar prezentatoarea de la Acces Direct a dezvăluit în emisiunea online a lui Pepe.

Mirela Vaida este una dintre cele iubite și îndrăgite prezențe din România. O voce de aur, o prezență aparte de fiecare dată și mereu plină de entuziasm, recent, frumoasa prezentatoare de la ”Acces Direct”, de la Antena 1, a fost invitată în cadrul emisiunii online a lui Pepe și a făcut dezvăluiri uimitoare despre cariera sa. Mai exact, v-ați gândit vreodată că între Mirela Vaida și Dan Bittman ar exista o legătură neștiută?

Blondina a vorbit despre studiile sale, dar mai ales, despre începutul carierei sale muzicale. Concurenta de la ”Te cunosc de undeva” a declarat că a mers la multe concursuri și festivaluri muzicale de-a lungul anilor, în cadrul acestora întâlnindu-l pe nimeni altul decât Dan Bittman. Prezentatoarea TV și artistul s-au cunoscut în cadrul show-ului ”Bravo, bravissimo”, de la TVR.

”Eu am terminat Facultatea de Drept, când am venit din Iaşi în Bucureşti nici nu mă gândeam că o să fac muzică, televiziune, teatru. M-am trezit după licenţa că nu am relaţii, că nu am pile, aşadar îmi era imposibil să reuşesc. M-am angajat la televiziune şi mi-am dat seama că îmi place să vorbesc. Eu mai participasem la concursuri de muzică, gen Bravo, bravissimo de la TVR, cu Dan Bittman. Am fost la Mamaia, în 97. Am mai fost la Ploaia de stele, în 2001, am fost în finală cu Madonna. Inima m-a chemat spre muzică mereu”, a povestit Mirela Vaida.

De asemenea, Mirela Vaida a vorbit și despre debutul său în lumea muzicală prin intermediul diferitor evenimente. Artista a dezvăluit că a cântat o lungă perioadă de timp la nunți și că existau nopți în care era singură solistă și cânta de seara până dimineața. Prin cântecele sale, Mirela reușea să aducă buna dispoziție la fiecare eveniment, deși la final era epuizată.

”Eu am cântat foarte mulți ani la nunți. Am început cântând la nunți. Am și folclor, am și evergreen-uri, am și melodii românești, am și lăutărești. Vreo șapte ani am cântat la nunți, după care au venit copiii, unul după altul și n-am mai putut să țin pasul cu repetițiile și cu nopțile pierdute. Dar la nunți există și un dezavantaj. Cântam toată noaptea, eram singura solistă și duceam greul de la 10 seara și până dimineața la 5. Și veneam ruptă și vocal”, a mai spus prezentatoarea TV.