Soția lui Denis Ștefan, însărcinată pentru a doua oară. Cum arată Cristina cu burtica de gravidă

Cristina Ștefan și soțul ei, actorul Denis Ștefan, așteaptă al doilea copil. Frumoasa brunetă își ține la curent fanii în ceea ce privește evoluția sarcinii și își evidențiază burtica de gravidă în fotografii.

Cristinaa Ștefan este în luna a treia de sarcină, iar corpul este în plină transformare. Frumoasa dansatoare în vârstă de 29 de ani a postat recent pe rețelele sociale o imagine în care se observă cât i-a crescut burtica de gravidă. Soția actorului Denis Ștefan le-a spus fanilor că nu este preocupată de kilograme, ci de un echilibru între alimentație și mișcare, pentru sănătatea ei și a bebelușului din burtică.

Crsitina Ștefan este o graviduță superbă, iar fanii nu ezită să o complimenteze:

„În curând mămică pentru a două oară…
Am intrat cea de-a 15-a săptămâna de sarcina și mă minunez în fiecare zi de miracolul care crește în mine. Corpul meu începe să se modifice, dar nu m-am preocupat niciodată de kg luate în sarcina, încerc să mențin un echilibru între alimentație și mișcare, sănătatea mea și a bebelușului este cea mai importantă”, a scris soția lui Denis Ștefan, în dreptul fotografiei în care apare doar în sutien.

„Ești superbă!”, „Felicitări și sarcină ușoară”, sunt două dintre comentariile pe care le-a primit Cristina Ștefan la fotografie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ‍‍ (@cristina.stefan.oficial)

Cristina și Denis Ștefan au dat vestea că vor deveni pentru a doua părinți pe rețelele sociale spre âncântarea fnailor. Frumoasa brunetă a postat pe Instagram o fotografie înduioșătoare de familie pentru anunțul celei de-a doua sarcini.

„Bucurie nemărginită în familia noastră! Delia va fi surioara cea mare! Suntem tare emoționați, bucuroși și recunoscători pentru această binecuvântare pe care o primim a două oară!”, a scris Cristina Ștefan în dreptul fotografiei în care apare alături de fiica ei, de soțul ei și de un cal, animalul de care Denis Ștefan est eprofund îndrăgostit.