Ce face și cum arată acum prima soție a lui Radu Vâlcan

Radu Vâlcan este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România, dar a făcut istorie și în telenovelele din România. Domnișoarele au oftat mult timp după bărbatul cu o condiție fizică de invidiat. Acum se pregătește să devină tată pentru a 3-a oară, alături de Adela Popescu. Puțini știu, dar actorul a mai fost căsătorit.

Radu Vâlcan s-a așezat la casa lui. S-a căsătorit cu Adela Popescu, cu care are doi băieți, dar și al treilea este pe drum. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase, dar și stabile, cupluri din România. Puțini știu, dar Radu Vâlcan, în vârstă de 44 deani, nu se află la primul mariaj.

Actorul a mai fost căsătorit cu o frumoasă blondină. Relația a mers foarte bine, dar după patru ani de zile de mariaj au apărut primele fisuri, iar cei doi au decis să se despartă și să meargă fiecare pe drumul său.

Tereza, fosta soție a lui Radu Vâlcan, în vârstă de 51 de ani, este o prosperă femeie de afaceri. A fondat compania Oxygen, axată pe consultanță. oferind servicii de marketing și consultanță în comunicare, precum managementul reputației, publicitate, comunicare internă, employer branding, social media și digital marketing, comunicare B2B, relații publice, CSR, organizare evenimente, influencer marketing și producție video. Pe plan local, Oxygen colaborează cu o serie de clienți importanți, printre care Banca Transilvania și HipMenu.

Tereza s-a despărțit de Radu Vâlcan, după care și-a găsit fericirea în brațele unui cetățean grec, iar acum o cheamă Tereza Tranakas. Nici Radu Vâlcan nu o duce rău. S-a căsătorit cu Adela Popescu, cu care, cum spuneam, formează un cuplu foarte admirat în România.

Despre despartire a vorbit chiar prezentatorul de televiziune, care a spus că niciunul nu a greșit, ci pur și simplu nu a fost să fie. ”Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti“, spunea Radu Vâlcan.