Cum a slăbit Florin Dumitrescu 9 kg în 21 de zile. Dieta pe care a ținut-o juratul Chefi la cuțite

Chef Florin Dumitrescu a slăbit 9 kg în 21 de zile. Juratul de la Chefi la cuțite ține această dietă în fiecare an. În 2020 a slăbit 17 kilograme, iar de data aceasta a dat jos 9 kilograme. El și-a ținut fanii la curent cu dieta sa, iar la final a făcut proba cântarului.

Florin Dumitrescu a ținut o dietă pe care o ține în fiecare an, iar la final a făcut proba cântarului. 9 kilograme a reușit să slăbească juratul de la Chefi la cuțite. Dieta pe care a ținut-o s-a bazat pe trei alimente consumate în mod alternativ. În primele trei zile a mâncat varză crudă, în următoare zile a consumat doar orez fiert, iar în următoarele trei zile a mâncat piept de pui la grătar.

Ulterior a avut voie să mănânce legume, crude sau pregătite la grătar, iar după a zecea zi regimul se reia cu varza crudă.

La finalul celor 21 de zile, chef Florin Dumitrescu s-a urcat pe cântar să vadă rezultatul. Juratul Chefi la cuțite a slăbit 9 kilograme, mai puțin decât la cura de anul trecut, dar tot este mulțumit.

„Dieta asta prima dată a dat un randament mult mai bun. Am dat 17 kilograme atunci, acum 9 jumătate -aproape 10, dar tot sunt mulțumit, pentru că pot să încep să fac mișcare și zic că este bine. Încă nu-mi e poftă de mâncare, doar aș gusta. Dieta aceasta nu este doar pentru slăbit, ci și pentru reeducare”, a spus Florin Dumitrescu.

Primul lucru pe care l-a făcut după ce s-a încheiat și ultima zi de regim a fost să mănânce jumătate de antricot și să bea două pahare de vin. Chef Dumitrescu a spus amuzat că după dietă s-a apucat să ardă grătarele pentru că fiica lui i-a cerut să-i facă mici. Astfel, juratul s-a văzut nevoit să treacă la fapte.

Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei trei jurați ai emisiunii culinare Chefi la cuțite, produsă și difuzată de postul de televiziune Antena 1.