Cu cine seamănă fiica Ginei Pistol. Vedeta s-a filmat cu micuța în brațe

Gina Pistol s-a filmat cu Josephine în brațe, în timp ce micuța dormea: „Când regina e sătulă e liniște în regat”, a spus îndrăgita prezentatoare de la Chefi la cuțite, pe Insta Story. Gina Pistol a spus câteva detalii despre înfățișarea micuței.

Gina Pistol s-a filmat cu Josephine în brațe, iar în imagini se observă doar piciorușele micuței. Așa cum și-a obișnuit fanii, frumoasa prezentatoarea le-a dat câteva detalii despre cele mai importante aspete ale vieții sale din prezent.

Gina Pistol a mărturisit că deși este foarte obosită, o energie ciudată nu o lasă să se odihnească nici când doarme cea mică:

„Primesc foarte multe mesaje de la voi, la fete să mă odihnesc acum cât doarme. Băi sunt atât de obosită că nu pot să dorm. Zici că am nisip în ochi, dar cu toate astea am o energie dubioasă. După ora 18.00 îmi pică ochii în gură.

Mai mulți fani au întrebat-o pe Gina Pistol cu cine seamănă micuța, iar ea a încercat să răspundă acestei curiozități. Prezentatoarea crede că Josephine seamănă cu ea, însă unii spun că seamănă cu Smiley. Un lucru e cert, micuța este foarte expresivă, iar Gina Pistol este sigură că va deveni o fetiță foarte simpatică.

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi. Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a mărturisit Gina Pistol.