Tavi Clonda, gest impresionant pentru fetițele sale

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 6 ani, iar din rodul iubirii lor s-au născut două fetițe minunate, care le bucură sufletul de fiecare dată. Deși există o diferență mare de vârstă între frumoasa prezentatoare TV și soțul său, acest lucru nu a contat foarte mult în relația lor și au reușit să își construiască o căsnicie superbă.

Artistul este un tătic fericit și împlinit, drept dovadă stau imaginile sale din mediul online cu micuțele sale, Bella Margot Victoria Clonda și Thea Iris Selena Clonda. Acesta se mândrește de câte ori are ocazia cu fiicele sale pe rețelele sociale, locul în care este foarte activ și își ține prietenii virtuali la curent cu cele mai importante evenimente din viața sa.

Soțul Gabrielei Cristea publică des imagini cu cele mai importante persoane din viața sa, însă de data aceasta a impresionat cu un gest emoționant, pe care l-a făcut în semn de iubire pentru micuțele sale.

Tavi Clonda și-a surprins cei 286 mii de urmăritori de pe contul de Instagram cu o fotografie spectaculoasă. La prima vedere a părut că artistul și-a făcut un tatuaj, însă nimeni nu se aștepta să își scrie pe gât numele fetițelor sale.

Un lucru este evident, relația cu fiicele sale este una specială și frumoasă, drept dovadă stă gestul impresionant pe care l-a făcut.

„De mult îmi doream să mă tatuez cu numele fetițelor mele, iar azi am reușit să-mi îndeplinesc visul”, a fost descrierea pe care a folosit-o cântărețul. Imaginea a strâns rapid 1.000 de aprecieri și o mulțime de comentarii, semn că foarte multe persoane au rămas surprinde de noile sale tatuaje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tavi Clonda (@taviclonda)

Reacțiile fanilor săi nu au încetat să apară. Aceștia au ținut să evidențieze faptul că îi apreciază gestul și că tatuajele sunt foarte frumoase.