În 6 săptămâni, un cuplu a transformat o casă veche în locuința mult visată cu minimum de cheltuieli

O familie de tineri, din Polonia, care s-a mutat în Marea Britanie pentru a începe o nouă viață acolo, a reușit performața de a transforma o casă veche, neîngrijită de peste 30 de ani, într-o locuință de vis.

Ewelina Mejka (36 ani) și soțul ei, Przemyslaw (33 ani), au cumpărat o casă lăsată în paragină în Rugby, Warwickshire, Marea Britanie, în 2018, cu 155.000 de lire sterline. După șase săptămâni, cei doi au renovat casa, transformând-o complet în căminul la care au visat dintotdeauna.

„Casa era într-o stare deplorabilă. Nimeni nu s-a mai putut ocupat de întreținerea ei. Casa a fost lăsată de izbeliște”, a povestit Ewelina, potrivit presei internaționale.

Ewelina și Przemyslaw au două fetițe, Amelia, în vârstă de 12 ani și Lena, de 9 ani, care i-au ajutat cum au putut pentru renovarea casei. Pe lângă lucrurile pe care au fost nevoiți să le cumpere, cei patru și-au pus creativitatea și dibăcia la contribuție și au confecționat personal câteva accesorii și obicete mici de mobilier, precum o măsuță de cafea, câteva scăunele, rafturi sau suporturi pentru reviste, pantofi etc.

La final, familia Mejka s-a declarat extrem de încântată de rezultat: „Iubim cum a ieșit totul. Este prima noastră locuință și noi personal am renovat-o complet, de la zero. Zi de zi ne bucurăm de decizia pe care am luat-o în momentul în care am cumpărat casa. A fost greu, dar a meritat efortul.”