A născut sau nu Vulpița de la Acces Direct? Adevărul despre poza cu bebelușul!

A născut sau nu Vulpița de la Acces Direct? Aceasta a devenit una dintre cele mai controversate întrebări în rândul internauților. Totul a pornit după ce Veronica Stegaru, tânăra din Blăgești, a postat de mai multe ori o imagine cu un bebeluș pe rețelele de socializare. Iată care este, de fapt, adevărul. Și-a adus soția lui Viorel sau nu băiețelul pe lume?

Veronica și Viorel Stegaru nu au mai fost prezenți de câteva luni bune în platoul Acces Direct, emisiune ce i-a făcut celebri în toată țara. Asta nu înseamnă însă că cei doi nu se mai bucură de atenția fanilor. Tânăra din Blăgești și partenerul ei de viață au găsit o modalitate prin a menține legătura permanentă cu fanii lor, folosindu-se astfel de rețelele de socializare.

Așa cum probabil știți deja, Veronica Stegaru este însărcinată cu al doilea copil. Având în vedere acest detaliu, fanii tinerei din Blăgești au fost puși pe jar, după ce aceasta a postat de mai multe ori o imagine cu un bebeluș. Astfel, mulți dintre internauți s-au întrebat dacă nu cumva Vulpița de la Acces Direct a născut deja!

Ei bine, adevărul este că soția lui Viorel Stegaru nu l-a adus încă pe lume pe băiețelul ei. Vulpița de la Acces Direct a postat acele imagini controversate cu copilul pentru a-și promova unul dintre videoclipurile postate pe YouTube mai demult, cel în care le povestea fanilor că s-a tuns, schimbare ce a avut loc la sfârșitul anului trecut.

Așadar, Vulpița de la Acces Direct mai are câteva săptămâni până când își va strânge băiețelul la piept, eveniment așteptat de toată lumea. Tânăra s-a gândit deja la un nume, iar acesta este Radu, urmând să-l aleagă și pe al doilea. Veronica Stegaru a mai pus la punct un aspect, și anume cine vor fi nașii de botez ai micuțului. Soția lui Viorel s-a răzgândit între timp, renunțând la varianta inițială, astfel că cei care se vor înrudi cu ea și soțul ei vor fi niște vecini din satul lor natal.