Cea mai faimoasă trupă românească, prima fotografie împreună

Mihai Budeanu, Laurențiu Duță și Viorel Șipoș s-au cunoscut cu câțiva ani înainte de a forma trupa care i-a consacrat. Recent, membrii 3 Sud Est au distribuit pe rețelele sociale o imagine din 1992. Cei trei au scos „din cutiuța cu amintiri” prima lor fotografie împrună, realizată în tren, în drumul spre Neptun.

„Prima noastră poză împreună a fost în anul 1992, înainte cu 5 ani de înființarea trupei 3 Sud Est. Eram în tren și mergeam spre Neptun. Mai vreți să împărtășim cu voi astfel de momente?”, se arată pe pagina de Facebook a trupei 3 Sud Est.

#dinsertarulcuamintiri: Prima noastră poză împreună a fost în anul 1992, înainte cu 5 ani de înființarea trupei 3 Sud…

Posted by 3 SUD EST on Wednesday, 7 April 2021

Fanii au răspuns afirmativ întrebării membrilor trupei, declarându-se încântați de dezvăluirile din trecut. Peste 11 mii de fani au apreciat fotografia cu tinerii prieteni care urmau să devină celebri.

„Tinerețea și frumusețile ei! Viorel semăna cu Patrick Swayze!”, „Ce amintire frumoasa! Chiar îmi doresc sa mai vad asemenea poze”, „Amintirile…vă răscolesc!! Frumoase imortalizări pe hârtia timpului trecut, devenit amintire!!”, „Erați adolescenți cu viața în față..iar acum maturi, cu rezultatele meritate pe deplin!! Multe reuşite şi amintiri memorabile lăsate în urmă!!”, „Wow ce frumos!!! De nerecunoscut!! Abia mi-am dat seama care cine e…de la stânga la dreapta: Viorel, Laurențiu și Mihai?”, „Daaaaa mai vrem amintiri cu voi! Apropo de melodia voastră „Amintirile mă chinuiesc, amintirile mă răscolesc, nu mai rezist”. Sunteți cei mai buni din lume!!”, „Trupa mea preferată, am crescut cu piesele voastre…Vă iubesc”, „Pe când Viorel şi Mihai formau trupa Original Dance”, sunt câteva dintre comentariile pe care fanii le-au scris în dreptul fotografiei celor trei.