Mihai Gadea, despre planul lui Florin Citu

Mihai Gadea vine cu cea mai proasta veste pentru Vlad Voiculescu. Prezentatorul a dezvaluit la Antena 3 ce ii pregateste Florin Citu ministrului Sanatatii. Scandalul ia proportii in Coalitia de guvernamant dupa evacuarea pacientilor de la spitalul Foisor.

“Am asistat la cel mai penibil final pe care si-l putea alege Vlad Voiculescu. S-o luam faptic. Se stia cu mai multe ore inainte ca premierul va face declaratii. Daca nu-ti place premierul guvernului din care faci parte, exista mai multe variante: iti dai demisia, iesi din coalitie.

In primul rand, sa faci declaratii peste prim-ministru, stiind ca acesta este in direct, este un gest de sfidare. Si a facut Vlad Voiculescu acest gest tocmai pentru ca stie ca soarta lui a fost decisa. In acest moment, premierul Citu stie un lucru pe care cei care citim sondaje de opinie care nu sunt, neaparat, destinate publicitatii, il stim, de asemenea”, a spus Mihai Gadea.

“Ce am vazut astazi, ca un ministru sa faca declaratii peste prim-ministru, nu am vazut in viata mea. Iar modul in care a ales sa faca declarati – sa nu primeasca intrebari de la niciun jurnalist… Un om mai fricos, mai las… Cand ajungi sa te faci de ras pe scarile ministerului, nestiind ordinul despre care vorbesti … plus celelalte gafe pe care le-a facut…Nu si-a mai permis sa ia nicio intrebare. Omul este in Coreea de Nord”, a mentionat Mihai Gadea.

“Premierul face un lucru cat se poate de clar prin raspunsurile pe care le-a dat: ii transmite lui Citu: ‘Baietas, daca ai onoare iti dai demisia pana maine, daca nu, te remaniez!’ Daca dupa declaratia de azi nu-l remaniaza maine, are o problema mare. El are mai multe presiuni uriase asupra sa. Hate-ul, ca sa ma exprim in limbajul USR, pe care il are Vlad Voiculescu este colosal, este undeva la 80%.

Rar s-a intamplat ca un ministru sa ajunga in doar cateva luni la un astfel de nivel. Iar ura aceasta se va transfera de la Vlad Voiculescu asurpa intregului guvern. Iar Citu nu vrea sa-i cada guvernul din cauza lui Vlad Voiculescu”, a mai spus Gadea.

“Si mai este presiunea UDMR, care este ‘pe pereti’, vazand ce face acest baietas… USR se va comporta cum doreste. USR a ajuns undeva la 7%, e problema domniilor lor. Insa n-am crezut ca voi spune cuvintele care urmeaza: Florin Citu s-a comportat astazi ca un prim-ministru. In momentul in care ai o problema si niste golani din guvern batjocoresc o tara, ai de luat o decizie. Ma refer la o gasca de golani care au pus mana pe Ministerul Sanatatii”, a incheiat Mihai Gadea.