Soția lui Florin Dumitrescu îi ia aparărea Ginei Pistol în fața haterilor, după ce a născut

Cristina, soția lui Florin Dumitrescu, i-a luat apărarea Ginei Pistol în fața haterilor, după ce iubita lui Smiley a născut. Partenera juratului de la Chefi la cuțite a făcut o postare emoționantă pe rețelele de socializare prin care le-a cerut oamenilor să nu le mai judece pe proaspetele mămici atunci când spun că sunt obosite, deoarece nu știe nimeni prin ce trec ele. Totodată, mama copiilor faimosului bucătar a povestit public prin ce clipe grele a trecut în perioada în care a fost însărcinată cu fiicele lor, Ava și Mia.

Așadar, soția lui Florin Dumitrescu a sărit în apărarea mai multor mămici din lumea mondenă, cum ar fi Gina Pistol. Asta pentru că, la scurtă vreme după ce a născut, haterii au criticat-o pe partenera lui Smiley de faptul că spune că este obosită, prezentatoarea ocupându-se non-stop de îngrijirea fetiței sale.

Soția lui Florin Dumitrescu le-a transmis astfel oamenilor să nu mai judece atât de ușor, deoarece doar proaspetele mămici știu prin ce trec după ce nasc, fiind mai tot timpul epuizate. Totodată, Cristina Dumitrescu a povestit și despre experiențele sale cu sarcinile, spunând că cea cu fiica ei, Mia, a fost una dificilă.

„Realitatea nu e intotdeauna glamour! Am avut o sarcina dificila cu Mia, iar Ava, fiind mica, avea nevoie de mine tot timpul, iar cand apucam sa fac un dus, sa imi spal parul sau sa imi dau cu o crema, pfoa… era sarbatoare! Realitatea nu are nevoie de poleiala, iar a fi mamica, pe langa faptul ca e ceva magic, e cateodata greu. Am observat ca multe proaspete mamici au fost criticate sau judecate pentru felul in care au nascut sau pentru ca au curajul sa spuna ca sunt obosite sau ca e greu. Hai sa nu mai judecam, pentru ca nimeni nu stie cat de usor sau greu ii este unei mame, prin ce trece, ce lupte duce… Nimeni”, a scris Cristina Dumitrescu pe Instagram.

În continuare, soția juratului de la Chefi la cuțite a mărturisit că nu a dormit nopțile mai bine de doi ani. Cristina Dumitrescu a trebuit să le satisfacă dorințele fiicelor sale mereu, lucru ce a fost destul de greu, având în vedere că au vârste diferite. Asta în timp ce mai și muncea de acasă. Din fericire, aceasta l-a avut pe sprijin pe soțul ei, iar iubirea pentru fiicele lor le-au dat de fiecare dată forță și putere pentru a o lua de la capăt pentru îndeplinirea sarcinilor.

„Sunt copii care nu dorm noptile, au un disconfort sau nu, colici sau nu, sunt foarte activi sau le dau dintisorii… Eu nu am dormit noptile mai bine de 2 ani. Nicio noapte dormita pana dimineata. Iar ziua, aveam doi copii mici, de varste diferite, nevoi diferite si mai si munceam de acasa. A fost usor, credeti? Deloc. Au fost consecinte dupa ani de nopti nedormite? Clar! Destul de multe drumuri la Camera de Garda… Dar, ajungeam acasa si o luam de la capat! Pentru ca asta fac mamele! Iubirea pentru puii nostri ne da puteri cand simtim ca e greu si aripi cand avem nevoie sa ne ridicam. Si nu as fi lasat pe nimeni sa le adoarma in locul meu, sa le linisteasca in locul meu, sa le stearga gurita dupa ce au mancat sau sa le stearga lacrimile cand plangeau”, a continuat ea.

În încheierea mesajului, soția lui Florin Dumitrescu a mărturisit că perioada în care a fost însărcinată, de două ori, a fost una magică. Cu toate că i-a fost greu să facă față tuturor situațiilor, soția juratului de la Chefi la cuțite a dat mereu tot ce a putut. Astfel, vedeta le-a felicitat pe proaspetele mămici, spunându-le să nu se mai lase judecate! Postarea emoționantă a fost distribuită și de celebrul bucătar la InstaStory, etichetând-o printre altele și pe Gina Pistol.

„Si orice gangurit, zambet sau cuvintel rostit insemna mai mult decat orice bucurie traisem pana atunci! A fost o perioada magica in care am simtit cum iubirea ma duce pe culmi, am invatat ca sunt puternica ca o stanca si ca un scutecel plin sau o regurgitare pot fi chiar simpatice! 😁 Desi a fost si greu, stiu ca am facut tot ce am putut si cat de bine am putut! Asa ca proaspete mamici si viitoare mamici, nu mai lasati pe nimeni sa va judece, pentru ca nimeni nu stie cum e, doar voi! Iar voi faceti totul cel mai bine posibil, ceea ce e minunat, e perfect, e exact ce si cat trebuie! Ma inclin in fata voastra! Sunteti minunate!”, a conchis ea.

Juratul de la Chefi la cuțite a făcut recent câteva dezvăluiri inedite din căsnicia cu soția lui, Cristina. Întrebat ce le-a atras cel mai mult la partenera lui de viață, cheful a transmis că s-a îndrăgostit iremediabil de atitudinea și eleganța ei, dincolo de aspectul fizic.

„Dincolo de aspectul fizic, atitudinea, eleganța”, a spus Florin Dumitrescu pe Instagram.