Cum s-a pozat Monica Gabor împreună cu fiul vitreg. Imagini cu băiatul lui Mr. Pink în brațele fostei doamne Columbeanu

Iubitul actual îi oferă Monicăi Gabor tot luxul de care aceasta a avut parte și la Izvorani, acolo unde și-a petrecut o parte din viață alături de Irinel Columbeanu. După divorțul de primul său soț, tânăra mămică și-a găsit liniștea în brațele unui bărabt care pare să-i ofere tot sprijinul de care are nevoie.

Aceasta duce o viață de poveste în Statele Unite, alături de fiica sa, dar și de băiatul lui Mr. Pink.

Băiețelul milionarului pare foarte atașat de mama sa vitregă. Relația micuțului cu Monica Gabor pare ideală, ceea ce se vede și din postările de pe Instagram ale fostei doamne Columbeanu, care nu ezită să-și afișeze familia în cele mai frumaose momente.

Băiețelul lui Mr. Pink are parte de iubirea necondiționată a Monicăi, la fel și Irinuca. Aceasta îi crește pe amândoi împreună cu milionarul Pink.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Gabor️️ (@monicagabor888)

În anul 2011, Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au decis să nu mai formeze un cuplu, s-au separat printr-un divorţ de durată deoarece custodia fiicei lor a fost mai dificilă. Monica şi-a dorit să o aibă pe Irina, la fel şi Irinel. Instanţa de atunci a decis ca ea să locuiască alături de tatăl ei. Milionarul a dorit să îi ofere „cea mai bună educaţie”, motiv pentru care a făcut tot ce a fost posibil să obțină custodia fiicei lui.

Pe vremea aceea, el nu îi mai permitea Monicăi să intre în vila de la Izvorani, însă acum relaţiile au deveni foarte bune, încât vorbesc destul de des, chiar s-au întânit şi în America, locul unde fotomodelul s-a stabilit de ceva timp. O vreme îndelungată, Irina îşi vizita mama numai în vacanţă, însă acum ceva timp în urmă a anunţat prin intermediul ei că şi-ar dori să stea mereu acolo, alături de Mr. Pink, soțul mamei sale, şi de fiul acestuia. Irinel nu s-a împotrivit și a acceptat, mai ales că acesta trece printr-o situație financiară delicată.

În presă au apărut speculații cum că Monica Gabor ar vrea să îl aducă pe fostul soț în America din cauză că acesta are se confruntă cu câteva probleme de ordin financiar. Aici i-ar fi propus o afacere, iar Mr. Pink ar fi fost total de acord. Situația a rămas însă doar la nivel de zvon pentru că nu s-a concretizat niciodată.

Monica a declarat în repetate rânduri că îi este recunoscătoare lui Irinel pentru viața pe care a avut-o alături de el și a dat de înțeles că oricând este dispusă să-ia corde sprijin: „Sunt foarte fericită pentru viața pe care o am aici. Îl apreciez foarte mult pe omul din viața mea. Consider că mi-a adus multă schimbare în bine. Și pe omul care a fost în viața mea înainte. Și el m-a ajutat foarte mult și doar cu acești oameni am reușit să devin ceea ce sunt astăzi și le mulțumesc”, a declarat Monica Columbeanu.