Loredana, într-un costum de baie pe care puține femei ar îndrăzni să îl poarte

Loredana este una dintre cele mai apreciate vedete din România, iar prezența ei extrem de volubilă este savuroasă inspiră extrem de multe doamne și odmnișoare. Artsita a reușit de-a lungul anilor să se reinventeze și să își surprindă fanii cu noutatea stilului ei.

În vârstă de 50 de ani, jurată la X Factor, trăiește o viață de artist, de 20 de pe scenă, în fața a milioane de oameni, dar și pe micile ecrane, acolo unde reușește să adică bucurie de ani de zile pe chipurile românilor.

Toată lumea știe că Lori este o iubitoare a aventurilor departe de țară, motiv pentru care nu o ține nimic în loc. Vedeta a ales să fugă de vremea schimbătoare din România și să se „refugieze” sub razele puternice ale soarelui.

Cântăreața se relaxează la plajă, într-o vacanță exotică, de unde a postat câteva fotografii, într-un costum de baie răvășitor. În urma acestor imagini, urmăritorii ei au putut observa cum arată corpul vedetei, cu adevărat, mai alesă că atunci când se întoarce cu spatele lasă la vedere un detaliu foarte picant.

Pare că timpul a stat în loc pentru Loredana, care la o vârstă destul de înaintată are un trup asemănător cu al unor femei în floarea tinereții. Atunci când nu se lasă pe mâna specialiștilor, cânăreața arată extraordinar de fresh, semn că nu doar machiajul sau hainele îi creează look-ul impecabil, ci și grija zilnică pe care o are față de trupul ei.

Loredana este o prezență efervescentă, care reușește să capteze atenția din prima clipă. Aceasta a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat într-o poziție care lasă la vedere detalii picante. Costumul de baie pare simplu, însă când vedeta se întoarce cu spatele face spectacol.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)