Gabriela Prisăcariu, cu burtica de graviduță la vedere

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se pregătesc în amănunt să devină părinți. Cei doi au dat vestea că vor avea un copil la finalul lunii martie, printr-o postare pe Instagram, iar reacția fanilor a fost una pe măsura așteptărilor.

Iubita prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani este foarte încântată de experiența pe care o trăiește și abia așteaptă să devină mămică, drept dovadă stau pozele sale cu burtica de graviduță.

De curând, Gabriela Prisăcariu a publicat pe Instagram noi imagini cu burtica sa de graviduță, care crește din ce în ce mai mult. Aceasta este extrem de nerăbdătoare și nu ezită să împărtășească cu prietenii virtuali cele mai frumoase momente din viața sa.

Iubita lui Dani Oțil va deveni mamă la vârsta de 28 de ani, iar acest eveniment a venit ca o surpriză de proporți mari pentru toată lumea, mai ales pentru apropiații celor doi îndrăgostiți. De când le-a mărturisit prietenilor virtuali că este însărcinată, frumosul fotomodel radiază de fericire, drept dovadă stă ultima sa postare de pe rețelele social.

Prin intermediul unui InsaStory, Gabriela Prisăcariu le-a dezvăluit celor 115 mii de urmăritori cât de fericită este de când a aflat că va avea un copil. Ținuta la care a apelat îi scoate în evidență burtica, care nu se oprește din crescut.

Iubita lui Dani Oțil a apelat și la un tricou lung care să îi acopere burtica de graviduță, însă a decis să îl ridice pentru a scoate în evidență cea mai mare bucurie a sa de anul acesta. Un lucru este evident, frumosul model și prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani abia așteaptă se vină pe lumea primul lor copil.

Gabriela Prisăcariu a mărturisit recent că este însărcinată în patru luni, iar sarcina sa evoluează pe zi ce trece.