Vulpița de la Acces Direct, imagine emoționantă cu fetița!

Dacă anul trecut a fost acuzată că și-a lăsat fetița și a plecat la București, acum Vulpița de la Acces Direct și-a luat rolul de mamă în serios. Imagine emoționantă cu Veronica Stegaru alături de cea mică.

Vulpița de la Acces Direct a surprins pe toată lumea cu ultima fotografie postată de buna sa prietenă pe rețelele de socializare. Reporterul emisiunii a publicat o imagine emoționantă cu Veronica Stegaru, în timp ce își ținea fetița de mână și se plimba cu ea pe afară.

Dacă anul trecut a fost acuzată că și-a lăsat copilul departe, iar ea a plecat la București pentru a se bucura de celebritate, acum tânăra din Blăgești și-a luat rolul de mamă în serios și se ocupă de creșterea celei mici, alături de soacra sa, cea cu care a fost într-un real conflict în urmă cu mai multe luni.

”În curând va avea ambele mâini ocupate. Naștere ușoră”, i-a spus Doina Stina Vulpiței.

Vulpița și Viorel Stegaru au lăsat pentru o perioadă rețelele de socializare deoparte, mai ales de când s-au întors în satul natal. Dacă la București erau foarte activi pe Instagram, acum conturile lor au rămas în continuare disponibile, însă activitatea de pe pagini a scăzut considerabil.