Adrian Mutu, mesaj emoționant pentru fiul său cel mic. Cât de mult a crescut și cu cine seamănă Tiago

Adrian Mutu se mândrește cu o carieră de succes în lumea fotbalului, dar și cu o familie superbă, care îi bucură sufletul în fiecare zi. De asemenea, fostul fotbalist trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Sandra Mutu din 2015, iar din rodul iubirii lor s-a născut micuțul Tiago, care împlinește astăzi 4 ani. Acesta mai are un băiat și 2 fete din fostele sale căsnici cu Alexandra Dinu și Consuelo Matos Gómez.

Deși nu vorbește prea mult despre viața sa personală și nu publică imagini cu familia sa, Adrian Mutu le-a dat de veste prietenilor din mediul online că astăzi este o zi importantă din viața sa.

Astăzi, Adrian Mutu sărbătorește ziua de naștere a mezinului său, care a crescut extrem de mult, lucru vizibil din ultimele poze pe care a publicat-o pe contul său de Instagram. Pentru a da de știre tuturor că este un tată extrem de fericit și mândru, fostul fotbalist a postat o serie de imagini rare cu micuțul său și al Sandrei.

Mai mult decât atât, fostul atacant a adăugat și un mesaj emoționant care a înduioșat inima internauților.

„La mulți ani, băiatul meu ♥️!! #tiagomutu #4ani #4yearsold”, a scris el, vizibil emoționat și mândru de băiatul său mai mic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adrian Mutu (@adrian10mutu)

Imaginile au strâns rapid peste 1.000 de aprecieri și nu a putut să treacă neobservat. Un lucru este evident, Tiago a crescut extrem de mult și a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinții săi, în special de la tatăl său cu care seamănă izbitor. Micuțul este pasionat de fotbal și îi calcă pe urme tatălui său.

Reacțiile pozitive ale celor 208 mii de urmăritori de pe Instagram nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi ureze cele mai frumoase cuvinte pentru această zi specială din viața fostului fotbalist.

„La mulți ani, Tiago! Să îți trăiească” sau „❤️❤️ La mulți ani frumoși și binecuvântați ❤️”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită cele mai bune gânduri și urări.