Antonia a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Cum s-a fotografiat artista

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei de la no din țară, iar imaginile sale fac furori pe rețelele sociale, locul în care este activă și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai frumoase evenimente din viața sa.

La cei 32 de ani, vedeta arată de-a dreptul spectaculos și se mândrește cu un trup de zeiță, pe care îl evidențiază prin cele mai fermecatoare ținute.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Antonia este adepta shootining-uri foto, drept dovadă stau imaginile sale de pe Instagram. Aceasta face spectacol cu spectul său fizic și nu se teme să își arate cele mai apetisante forme.

De curând, frumoasa brunetă a înc…ins atmosfera de pe rețelele sociale cu o fotografie, care a pus pe jar publicul masculin și nu a mai lăsat loc imaginației.

Vedeta a publicat fotografia pe contul său de Instagram în ziua în care a împlinit frumoasa vârsta de 32 de ani, lucru pe care îl evidențiază și în descrierea acesteia.

Postarea a atras imediat toată atenția internauților și a strâns mai bine de 140 mii de aprecieri, dar și o mulțime de comentarii din partea celor care o apreciază și o indrăgesc.

Reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali nu s-au lăsat prea mult așteptate. Aceștia și-au dorit să îi mărturisească că este una dintre cele mai frumoase ale lumii, iar frumoasele sale trăsături sunt unice.

Printre persoanele care i-au lăsat mesaje frumaose se numără Adda și Misha, fosta soție a lui Connect-R. Nici comentariul iubitului său nu a lipsit.

„🔥 Le-ai dat mințile peste cap @antonia” i-a scris Alex Velea.

„La mulți ani! Multă sănătate, iubire și pace în suflet ♥️” sau „La mulți ani cele mai frumoase femei din România.”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care au vrut să îi transmită urări și complimente.

Antonia și-a obișnuit publicul cu aparițiile sale incendiare, iar un lucru este evident, frumoasa artistă este posesoarea unui corp în adevăratul sens al cuvântului. Aceasta nu ezită să își încânte cei 2.6 milioane de urmăritori cu pozele sale ispititoare.

Vedeta impresionează de fiecare dată cu prezența sa deosebită și aspectul fizic, iar aparițiile sale sunt de-a dreptul senzuale și impecabile, așa cum a obișnuit telespectatorii, cât și publicul de pe rețelele sociale.