Ce meserie vrea să urmeze fiica Andreei Marin. „Citește foarte mult în domeniu”

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr, are 14 ani și se gândește deja ce carieră ar vrea să urmeze. Mama ei a făcut primele declarații despre acest subiect.

Andreea Marin a povestit pentru un post de televiziune că a rămas uimită atunci când fata ei i-a mărturisit că vrea să urmeze Dreptul.

„Îmi doresc ca Violeta să devină o femeie sensibilă și capabilă să se lupte pentru drepturile ei și să le apere pe ale celorlalți.

De altfel, mi-a mărturisit de curând că își dorește să urmeze cursurile Facultății de Drept. Sunt uimită! Îi place partea asta artistică a vieții, are de la ambii părinți ce să moștenească în acest domeniu, dar mă bucură realismul ei. Și-a dat seama de nişte lucruri”, a declarat Andreea Marin, potrivit Wowbiz.

„Citește foarte mult în domeniu, deși are o vârstă fragedă. Tot ce îmi doresc este să fie fericită. Nu vreau să am un copil excepțional, perfect, mă bucur că e bună la școală dar nu asta e scopul meu în viață. Am ajuns într-un moment în care realizez că e atât de important să trăim fericirea. Asta îmi doresc pentru ea”, a mai spus Andreea Marin, pentru un post de televiziune.