Tu o recunoști? Așa arăta una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi înainte să recurgă la intervențiile estetice

Oare tu o vei recunoaște? Uite cum arăta una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi înainte să recurgă la intervențiile estetice! Nu te-ai fi așteptat la asta!

Cin’ să fie, cin’ să fie, dacă nu una dintre cele mai iubite artiste de la noi, Lora? Da, da, nu glumim deloc! O adolescentă cu privire inocentă și zâmbet jucăuș în colțul gurii, focoasa blondină reușea să atragă atenția tuturor. Anii au trecut și o dată cu ei, Lora a trecut prin mai multe schimbări, dat fiind faptul că s-a lăsat pe mâinile medicilor esteticieni.

A simțit nevoia să-și facă anumite îmbunătățiri și ce-i drept, nu-i stă rău, însă, față de cum arăta acum câțiva ani, vedeta noastră a ajuns de nerecunoscut, în sensul bun, desigur! Pe lângă faptul că arată demențial de bine și reușește să-i înnebunească pe toți cu formele sale apetisante, Lora se numără printre vocile consacrate din România, având o carieră de-a dreptul impresionantă în spate.

În plus, artista nu se rușinează atunci când vine vorba de modul care arăta în trecut, căci, fotografia din adolescență a postat-o pe contul de Instagram, împărtășind cu fanii cele mai frumoase amintiri.

Pierderea mamei nu a fost ușoară pentru Lora, provocând un gol imens în sufletul artistei. În urmă cu ceva timp, blondina a postat pe contul de Instagram o fotografie alături de cea care i-a dat viață, dar și un mesaj plin de emoție, prin care se citește durerea provocată de ființa iubită.

”Tot ce îmi doresc e să te pot suna, mama. Să văd inimioara de la tine la postările mele să îmi spui că totul va fi bine. Am plecat să nu mai doară, să mă rătăcesc în Raiul care sper că seamănă cu locul în care eşti tu acum..măcar la peisaje. Încerc să fiu optimistă şi să imortalizez momentele în care sunt bine. Lumea doare acum mama. Toată lumea. Dacă aş fi putut să stau în casă ca tu să fii acum lângă mine..”, a scris Lora.