Tzanca Uraganu i-a furat un sărut în direct Nataliei Mateuț, prezentatoarea TV

Obictivele camerelor de filmat au surprins în direct un sărut furat de manelistul Tzancă Uraganu prezentatoarei de la Antena Stars. Natalia Mateuț se pregătea să închidă emisiunea, și-a luat „la revedere” de la invitații săi, iar manelistiul s-a dus direct să o sărute.

Se vede clar că prezentatoarea TV a vrut să se pupe pe obraz cu invitatul, însă acesta a îndrăznit să facă un gest intim. Natalia Mateuț, vizibil surprinsă de ceea ce Tzancă Uraganu a făcut, s-a îndepărtat de acesta.

Natalia Mateuț impresionează publicul prin felul ei de a fi și aspectul său unic, fiind una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din showbiz-ul românesc. La vârsta de 30 de ani, Natalia Mateuț prezintă emisiunea Showbiz Report, la Antena Stars, iar aparițiile ei sunt de-a dreptul spectaculoase și surprinzătoare. Aceasta îmbracă cele mai provocatoare ținute, care îi scot în evidență corpul senzual și formele voluptoase.

Se pare că Tzancă Uraganu nu a luat în considerare că prezentatoarea TV ar putea avea o relație. Vedeta de la Antena Stars preferă să își țină viața personală și familia departe de lumina reflectoarelor și nu se știu prea multe lucruri despre viața sa amoroasă.