Anamaria Prodan nu mai tace si spune adevarul despre despre relatia cu Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan a devenit tinta atacurilor in ultima vreme. Cateva persoane, printre care si Gigi Becali, au afirmat ca Laurentiu Reghecampf, ar avea o aventura cu o alta femeie. Impresara, revoltata pe aceste afirmatii, a decis sa vorbeasca. Mai mult decat atat, aceasta a acordat un interviu la care a participat si fiul celor doi, Laurentiu Reghecampf Jr.

Impresara a vorbit deschis despre ultimele articole din presa care-l cuplau pe sotul ei cu o alta femeie. Vedeta a precizat ca in familia ei lucrurile merg foarte bine si ca fiecare membru are parte de reusite.

“La mine in familie se intampla lucruri foarte frumoase. Sotul meu va juca Champions League Asia. Luca, fiul nostru cel mare, a fost acceptat la facultate in America, in Las Vegas. Sarah merge perfect cu recuperarea. Bebe este unul dintre cei mai buni fotbalisti. Rebeca va termina si ea facultatea intr-o luna”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf doi au decis ca este important sa-si invete copiii ca nu tot ceea ce citesc din presa este adevarat, ca trebuie sa treaca prin creier informatiile pe care le gasesc si ca daca au intrebari de pus, sa le puna.

“A fost mai usor cand erau mici si nu citeau. Apoi am inceput sa le explic. I-am invatat de mici ca nu trebuie sa creada ce citesc. Trebuie sa treaca intai prin creier totul. Trebuie sa intrebe daca au de pus intrebari”, a mai spus Anamaria Prodan, in exclusivitate, pentru spynews.

“Nu te doboara nimeni cand nu te are cu nimic la mana. Eu nu am facut in viata mea compromisuri. Nimeni nu ma poate lua de nicaieri. Ca sunt barbati care vorbesc… aia nu sunt barbati. Nu au ce le trebuie in pantaloni”, a mai spus Anamaria Prodan.

In ceea ce priveste articolele din presa care-l cuplau pe Laurentiu Reghecampf cu o alta femeie, impresara spune ca au avut un impact negativ asupra familiei sale. Ea spune ca sotul ei este un barbat exemplu si un tata minunat si ca nu merita sa fie atacat asa.

“Zilele alea, cand toata lumea scria de sotul meu, au fost cumplite. Noi il stim pe Laurentiu. Si toti prietenii nostri il stiu. Toti l-au indragit pentru minunatiile pe care le-a creat. Pentru noi, el este soarele nostru. Pentru noi, omul asta nu merita sa i se terfeleasca numele. A fost si este un barbat exemplu. Este un tata minunat. La un moment dat cedezi. Si ca nevasta, si ca fiica, fiu. Te gandesti: ‘De ce?’ Nu a facut nimic rau nimanui! Nu a vorbit niciodata pe nimeni de rau. Laur a ajutat la fel de multa lume ca si mine. Noi suntem o echipa foarte puternica de ani de zile. Lumea incearca sa dezbine unde cred ei ca e punctul slab”, a mai spus Anamaria Prodan.

Laurentiu Reghecampf Jr: Tata ne-a invatat sa respectam pe toata lumea
“Tata ne-a invatat sa respectam pe toata lumea. Ne-a spus despre fetele care ies in presa si spun lucruri neadevarate. Ne-a invatat ca sunt fete care incearca sa profite. Ca sunt fete care vor sa faca alte chestii. As vrea ca lumea sa stie ca ce spune lumea despre mama sau tata nu este adevarat. Cand mama face transferuri, unii oameni nu sunt fericiti. Unii oameni spun chestii urate despre tata ca a fost la Steaua. Zic chestii urate despre ei care nu sunt adevarate. Nu poti sa spui ceva urat despre un om daca nu il stii. Eu stiu ca nu ar face niciodata ce spun oamenii”, a spus Laurentiu Reghecampf Jr.