Simona Trașcă a crezut că a dat lovitura şi s-a măritat cu un libanez putred de bogat, însă…

S-a măritat din iubire, însă lipsa de experiență i-a pus piedică în a vedea cine este cu adevărat bărbatul de lângă ea. la vârsta de 16 ani, Simona Trașcă a plecat cu fostul ei soț pe drumul iubirii.

„Eram foarte mică și eram ca un băiat. Eu, până la fostul meu soț nu am observat niciun bărbat, nu mă pupasem cu cineva, nu mă interesa (…). A fost dragoste al prima vedere, era primul bărbat pe care l-am văzut în viața mea, care să-mi atragă atenția. Pentru el am fugit de acasă, el m-a văzut vân..a..tă, eram b..tută de tata. El mi-a spus că nu vrea să mă mai duc acasă la părinții mei”, povestește Simona Trașcă la Antena Stars.

Bărbatul visurilor ei a luat-o la el și s-a arătat extrem de grijuliu. Voia să o scoată din condiția unei fete care are o viață grea acasă, la familia ei, cu un tată agr.e.siv și o mamă lipsită de apărare.

Părea că viața alături de el va fi o poveste nesfârșită de dragoste, însă totul până la un punct.

„Era un bărbat foarte puternic, foarte frumos, foarte elegant. Inconștient, el a fost evadarea mea. M-am îndrăgostit de el și asta a fost. Am avut pobleme în ultimul an de căsătorie. El și-a dorit ca eu să trec la religia lui, la musulmani și eu nu am acceptat. Am zis că accept orice, oricum, dar nu asta. Mă îmbrăcam cum voia el, părul meu era natural, tatuaje nu avea, unghii lungi nu. Totul era ca la carte! Singura chestie pe care n-am putut să o accept a fost să renunț la religia mea”, mai spune vedeta.

Vedeta povestește că s-a dus cu lacrimi în ochi la tribunal pentru div.o.rț. Deși îl iubea, nu mai putea trăi alături de cel care o constrângea atât de mult.

„Am div.o.rțat de un diplomat, unde aveam o casă imensă, cu două doamne care îmi făceau curățenie, aveam șofer și tot ce poate să viseze oricine, jacuzzi, piscină, vila noastră. De la luxul de pe pământ, am ajuns la mama acasă de bunăvoie. Am încercat să div.o.rțez o dată. Mi-a furat copilul. A făcut Dumnezeu o minune că mi l-am recuperat”, povestește Simona Trașcă.