Cadou de peste 300.000 de euro pentru Alexandra, fiica lui Gigi Becali

Gigi Becali nu are limite atunci când vine vorba de fetele lui. Patronul de la FCSB i-a făcut cadou de peste 300.000 de euro Alexandrei, fiica mijlocie. „Sunt cele mai importante de pe Pământul ăsta”, a spus întotdeauna latifundiarul.

Fata de 25 de ani a primit cadou un Bentley Continental GT Mulliner, ultimul model construit de britanici, anunţă fanatik.ro. Varianta full option a bolidului ajunge până la 350.000 de euro.

„Pentru mine, familia înseamnă totul, iar fetele sunt cele mai importante de pe Pământul ăsta. Lor le dau totul. Vreau să îmi aranjez fetele, nepoții, le las averea mea și o să plec în munți, mă călugăresc. O să veniți să-mi luați interviuri prin codrii în care mă voi afla”, spunea în trecut Becali, cel care are 3 fete. Theodora (26 de ani), Alexandra (25 de ani) şi Cristina (20 de ani).

Alexandra Becali ne-a demonstrat încă o dată că nu ţine cont de regulile de circulaţie atunci când se află în trafic. Fata patronului de la FCSB a fost surprinsă din nou încălcând legea fără nicio remuşcare.

Conform impact.ro, Alexandra şi-a parcat bolidul de 100.000 de euro pe o trecere de pietoni în zona mallului Băneasa, una extrem de aglomerată. Maşina a staţionat pe trecerea de pietoni în perioada în care fiica latifundiarului şi-a cumpărat o cafea.

Atunci când s-a întors la bolidul parcat neregulamentar, Becali nu a avut nici măcar reacţia de a pleca imediat. A mai stat un minut în maşină, timp în care a verificat dacă a primit un apel sau mesaj pe telefonul mobil.

La finalul anului trecut, femeia nu a respectat regulile impuse de autorităţi, după ce Bucureştiul intrase sub cod roşu. Alexandra nu a purtat mască, asta chiar dacă în Capitală acest lucru este obligatoriu.