Ionuț Bodi, regele Tik Tok-ului de la Acces Direct, mesaj dur pentru soția sa

Cu siguranță nu mai există cale de împăcare între Ionuț și Alexandra Bodi, regii Tik Tok-ului de la Acces Direct. Bărbatul, mesaj dur pentru soția sa, pe rețelele de socializare. Ionuț nu vrea să mai audă de mama copilului său și susține că așteaptă cu nerăbdare momentul în care vor semna actele de divorț.

Păreau de nedespărțit, însă inevitabilul s-a produs din nou, fix când nimeni nu se aștepta. Alexandra și Ionuț Bodi și-au spus adio, iar de această dată situația pare a fi una definitivă. Bărbatul a fost cel care a acuzat-o pe soția sa că este alcoolică și că devine agresivă verbal cu el, moment în care Alexandra i-a răspuns pe măsură și le-a spus fanilor că Ionuț o înșală. Deși toți sperau să mai dea încă o șansă căsniciei lor, acum, Ionuț lansează un nou mesaj dur la adresa tinerei.

După ce Alexandra ar fi zis că soțul său o caută în privat și că-i dă mesaje, sătul de zvonurile apărute, Ionuț a pus piciorul în prag și a făcut-o ”nebună” pe mama copilului său. Mai mult decât atât, acesta le-a spus celor din mediul online că așteaptă cu nerăbdare momentul în care el și Alexandra vor semna actele de divorț.

”Ești o nebună, nu voi mai intra niciodată cu tine pe live. Eu nu ți-am scris în privat. Nu mai minți lumea, nesimțito. De abia aștept să divorțez de tine”, i-a zis Ionuț Bodi soției sale.

Și dacă vă imaginați că regina Tik Tok-ului stă să plângă, ei bine, ținem să vă spunem că vă înșelați amarnic. Femeia le-a transmis fanilor că și-a făcut un nou iubit și că nu-l ma vrea înapoi pe tatăl copilului său. Ba chiar susține că este fericită alături de partenerul său, susținând că acesta ar fi de ”100 de ori” mai frumos decât Ionuț Bodi. Așa cum probabil vă așteptați, nu au lipsit nici cuvintele dure adresate soțului său.

”Adio, CĂPROIULE. M-ai pierdut! Acum sunt foarte fericită alături de noul meu iubit care este mai frumos de 100 de ori mai mult. Tu ești un căproi bâlbâit. Să mă lingi acolo unde știi tu”, a scris Alexandra Bodi în dreptul videoclipului postat pe Tik Tok.