Vedeta din România care primeşte un salariu uriaş din bani publici a rupt tăcerea

Cristina Neagu a declarat că merită fiecare euro pe care îl primeşte de la CSM Bucueşti. Ea a spus că nu este interesată de unde vin banii cu care îi este achitat salariul şi a dat de înţeles că ar putea pleca de la CSM la finalul sezonului viitor.

Cristina Neagu, desemnată de trei ori cea mai bună jucătoare a lumii, joacă la CSM din 2017. Salariul ei ar fi de 17.500 de euro lunar potrivit informaţiilor apărute în spaţiul public.

„Ştiu că există această discuţie, se vorbeşte despre salariul meu. M-a deranjat lucrul ăsta la început. A fost o chestiune destul de stresantă. Nu e neapărat treaba mea de unde-şi ia clubul banii. Eu am semnat pe un salariu, prin ceea ce fac pentru echipă merit fiecare euro din acel salariu.

Asta e datoria mea. Să joc pentru echipă, nu să ştiu de unde vin banii. Toate echipele de handbal sunt sponsorizate din bani publici. Nu ştiu de ce se vorbeşte doar de salariul meu. Şi celelalte jucătoare sunt plătite din bani publici”, a spus Cristina Neagu, într-un acordat BRD, cu care are un contract de imagine.

Cristina Neagu a spus că intenţionează să ia o pauză de la meciurile echipei naţionale şi a pus presiune pe şefii lui CSM Bucureşti, dezamăgită de ratarea calificării în Final Four, în actuala ediţie din Champions League.

„Voi juca la CSM încă un an, apoi o să vedem. În funcţie de cum mă simt, de rezultate… Toate lucrurile astea contează.

Aş vrea să văd că avem o echipă în adevăratul sens al cuvântului, o echipă care se bate pentru toate trofeele. Trebuie să ştii că mergi în direcţia bună”, a mai spus Cristina Neagu.

În urmă cu o săptămână, CSM Bucureşti a pierdut cu 24-19 în Rusia, contra lui ŢSKA Moscova. Campioana României câştigase pe propriul teren tot la cinci goluri diferenţă, dar ŢSKA a mers mai departe pentru că a marcat mai multe goluri în deplasare.

Cristina Neagu a fost cea mai bună jucătoare la Moscova, unde a marcat de 9 ori şi a aruncat în ultima secundă pentru obţinerea calificării.

„Mai puțin contează că s-a terminat 51-51 la general, rusoaicele s-au calificat. Le-am simțit de la început temătoare pe ale noastre, este chestia care nu-mi place la CSM și nu mi-a plăcut nici acum că am așteptat prea multe de la Cristina Neagu. Nu poate să câștige de una singura un meci. Avem așteptări prea multe de la ea, nu este normal așa ceva”, a spus Radu Voina, pentru Radio Sport Total FM.