Gina Pistol și-a fotografiat fetița alături de iubitul său într-un moment înduioșător

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în luna martie a acestui an, după o lungă periodă în care medicii i-au spus frumoasei prezentatoare că nu poate rămâne însărcinată. Micuța Josephine este cu adevărat o minune în viața celor doi îndrăgostiți și le face fiecare zi mai frumoasă.

Proaspăta mămică nu ezistă să o pozeze pe fiica sa ori de câte ori are ocazia, însă nu vrea încă să-i descopere chipul. De curând, prezentatoarea TV a surprins un moment înduișător în care micuța îi prinde mâna tatălui său, Smiley.

Aceasta a urcat imediat fotografia în mediul online și apus pe fundal versurile în engleză a melodiei lui Robbie Williams – Go Gentle: „Dacă ei încearcă și te rănesc, lasă-l pe tati să știe. Acum, când mergi să-ți oferi inima, asigură-te că ei o merită”.

Mai mulți fani au întrebat-o pe Gina Pistol cu cine seamănă micuța, iar ea a încercat să răspundă acestei curiozități. Prezentatoarea crede că Josephine seamănă cu ea, însă unii spun că seamănă cu Smiley. Un lucru e cert, micuța este foarte expresivă, iar Gina Pistol este sigură că va deveni o fetiță foarte simpatică.

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi. Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a mărturisit Gina Pistol.