Dezvăluirile Marianei Moculescu după revenirea în țară

Mariana Moculescu a povestit echipei Acces Direct că a trecut prin momente dificile și acum este într-o perioadă de refacere, în special după episodul de depresie care a dărâmat-o.

Mariana s-a îndrăgostit nebuneşte de un afacerist italian, iar la scurt timp s-a mutat cu el în Italia. Deși a crezut că şi-a întâlnit alesul inimi, artista a dezvăluit că și-a dat seama că trăiește de fapt într-o relație toxică.

Fără familie, fără prieteni şi mai ales fără libertate, după 5 ani de relație neferifictă, în care a fost înșelată și agr.e.sată, Mariana Moculescu a reuşit să se elibereze din ceea ce numeşte temniţă şi a decis să înceapă o viaţa nouă, în România.

“A avut agr.e.sivitatea de a-mi pune mâna în gât de patru ori. A patra oară pe stradă, amenințându-mă că dacă nu-mi retrag denunțul mă vor om..o..rî prietenii lui, nu el”, mărturisește Mariana Moculescu în interviu.

Acest lucru a determinat-o să își strângă bagajele în urma lui, cât timp el lipsea de acasă și a fugit din Italia, întorcându-se în România în luna iulie 2020.

Nidia, fiica ei din căsnicia cu Horia Moculescu, este cea care o ajută în prezent să treacă peste trauma trăită în Italia. Fiica ei i-a fost alături de la întoarcerea sa în țară și împreună cu ea fac diferite activități.

Fiind o femeie foarte puternică, Mariana s-a luptat și cu depresia, dar și cu poziția de femeie captivă într-o relație care i-a adus neliniște. Chiar dacă a dus o viață de lux lângă italianul care a iubit-o, Mariana spune că acesta recurgea adesea la ab.u.z f.i.zic.

“Cred că am întâlnit probabil în Italia cea mai toxică persoană din viața mea. Chiar dacă aveam o experiență de viață mai dură, nu aveam inteligența de a percepe toxicitatea unui bărbat”, mărturisește vedeta.

De asemenea, Mariana Moculescu a povestit că el a observat acest comportament nepotrivit al partenerului ei după ce s-au mutat împreună și au început să petreacă mai mult timp unul cu altul.

Mariana a fost înșelată de bărbatul pe care îl iubea
“Eu cu experiența mea de viață îmi dădeam seama că mă înșală. Și dacă i-am atras atenția (…) a devenit agresiv. Nu-I făcea plăcere să îi spun că înțeleg ce face el. Ulterior nici nu i-am mai spus”, mărturisește vedeta.

Cu toate acestea, lucrurile pe care le aflase despre iubitul ei o măcinau și o făceau pe Mariana să fumeze din ce în ce mai mult. Fiind în compania tuturor prietenilor și a rudelor iubitului ei, Mariana se simțea singură.

Pentru că nu a mai rezistat să fie tratată astfel, vedeta a decis să îl denunțe. Iubitul ei era foarte gelos și posesiv.

“Cred că în sinea lui puțin m-a admirat pentru treaba asta. Mare curaj într-o țară străină, printre acești italieni, să îți permiți să faci tu dneunț”, a completat Mariana.

La scurt timpu după, Mariana și-a retras plângerea și a fugit în România.

În prezent, chiar dacă și-ar dori pe viitor să aibă o nouă relație, Mariana spune că se simte foarte bine acum, după ce a descoperit un stil de psihologie care o relaxează, are și o pisicuță și își umple timpul cu activități plăcute.

“Nu am nevoie să stau neapărat cu cineva. (…) Totuși singurătatea nu e bună pe termen lung, dar să nu fie toxic”, a adăugat Mariana.

Mariana a învățat că fericirea nu constă în bogăția și luxul pe care îl avea în Italia. Tocmai de aceea, vedeta și-a făcut fulgerător bagajul și a plecat spre țară.

“Am știut că sunt salvată”, spune Mariana despre întoarcerea în țară.

Deși fostul iubit a mai căutat-o, diva nu a vrut să privească înapoi.

Ce operații estetice are și ce îmbunătățiri dorește să își mai facă vedeta
Vedeta a fugit din Italia, când iubitul ei era la muncă și se simte extrem de bine acum că a reușit să își ia viața de la zero în România.

“Îmi doresc să mă reinventez, să fac niște intervenții estetice dacă se poate. Mi-aș dori ceva să fiu mai frumoasă pentru că așa se cuvine la anii mei”, spune Mariana Moculescu.

Mariana, în vârstă de 53 de ani, spune că deja a început seria de schimbări pe care ți le dorea la corpul și chipul ei. De asemenea, artista a menționat că își dorește o operație de întinerire a feței, acid hialuronic în buze, dar și o liposucție.

“Până acum mi-am făcut ceva. Am oprit un rid îngrozitor de adânc în frunte cu Botox ”, spune vedeta.

De când s-a întors în țară, Mariana recunoaște că s-a îngrășat neașteptat de mult, având acum 84 de kilograme.

“Eu aș vrea să slăbesc 10 – 15 kilograme”, spune vedeta.

În urma depresiei suferite, Mariana s-a îngrășat 20 de kilograme.

“O foame chimică. Comandam de la un delivery non-stop”, povestește Mariana.

După ce s-a uitat în oglindă și s-a cântărit, vedeta a decis să trebuie să slăbească.

Planul ei este să facă sport pentru a slăbi, dar are în minte și operații estetice. În prezent face aerobic și vrea să facă și fitness.

De asemenea, își dorește să întâlnească un medic estetician pentru a-și face o intervenție la nivelul feței, dar și o liposucție.