Lavinia Pirva, declaratii neasteptate despre fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica

Lavinia Parva are o casnicie frumoasa alaturi de Stefan Banica. Cei doi au impreuna au un baiat pe nume Alexandru. Sotia artistului este foarte fericita ca fiul ei are un frate si o sora.

Lavinia Parva si Stefan Banica s-au casatorit in 2017, iar in 2019 au devenit parinti. Artistul are trei copii, unu cu Lavinia Parva si doi din casatoriile anterioare.

„Avem un copil turbo. Eu sunt cumva mama cu norma intreaga, nu e usor deloc. Nu am fost niciodata atat de obosita, dar niciodata atat de fericita. Este greu, dar nu vreau sa pierd o secunda din viata copilului meu. Invat si eu lucruri impreuna cu el. Este o perioada in care copilul asta a beneficiat de noi doi mai mult.

Copilul este innebunit dupa el (n.r.- Stefan Banica jr.), au o chimie extraordinara, iar faptul ca Stefan a stat foarte mult acasa, au avut aceasta sansa sa beneficieze unul de altul si sunt foarte misto impreuna. Cand incepe tati sa cante intra intr-o transa, e clar ca va face asta”, a declarat Lavinia Parva.

„Radu este actor, iar Violeta este superba, este un copil special, foarte talentata, canta, compune, probabil ca vom auzi lucruri foarte bune despre ea. Ce sa zic, o familie frumoasa. Cumva asta mic creste intre oameni frumosi si talentati de la care are ce invata.”, a decalarat Lavinia Parva.