Simona Halep locuieşte într-o adevărată fortăreaţă, dar şi-a lăsat la poartă o avere

Simona Halep şi Toni Iuruc sunt aproape de a se muta împreună într-o vilă de lux din Bucureşti. Până când lucrările se vor finaliza, cei doi îndrăgostiţi stau în casa campioanei de la Wimbledon, din Constanţa, evaluată de specialişti la 600.000 de euro.

Locuinţa spectaculoasă a fost transformată într-o adevărată „fortăreaţă”. Potrivit Ciao, Simona nu are grija hoţilor. Şi-a montat sisteme de securitate de ultimă generaţie şi are camere video peste tot.

Ocupanta locului 3 WTA şi-a cumpărat mai mulţi bolizi pe care a plătit o avere. În faţa vilei din Constanţa ţine două dintre maşinile cu care se mândreşte. Este vorba de două modele de Bentley. Pe unul dintre bolizi i l-a făcut cadou tatălui ei. Ultimul model de Bentley, „New Flying Spur”, ajunge de la 0 la 100 km/h în 3.8 secunde şi costă 300.000 de euro.

Maşina poate atinge o viteză maximă de 333 kilometri la oră. Acesta este modul în care Simona a ales să îşi răsplătească părinţii, care au ajutat-o necondiţionat pe toată durata carierei.

Nici cealaltă „bijuterie” parcată în faţa porţii nu este cu mult mai ieftină. Maşina de lux a fost cumpărată pentru aproximativ 200.000 de euro.

Simona Halep a achiziționat anul trecut o vilă într-o zonă extravagantă a Capitalei și a început imediat lucrările de renovare. Imobilul este aproape gata, iar Simona și Toni Iuruc se vor muta în sfârșit la casa lor. Simona Halep ar fi plătit câteva milioane de euro pentru vila din cartierul Primăverii.

Halep a știut să-și gestioneze sumele uriașe câștigate din tenis. Românca deține două hoteluri în Brașov și în Poiana Brașov și un bloc de șase etaje în Constanța.

Simona Halep va împlini anul acesta 30 de ani. Ea a obținut aproape tot ce și-a dorit vreodată: o carieră de succes, milioane de fani, conturi pline și un partener de viață.